Elena Ionescu: ”Mai bine o mamă singură care își crește frumos copilul, decât o familie în care domnește tensiunea”

06.07.2020, 12:24
Elena Ionescu: ”Mai bine o mamă singură care își crește frumos copilul, decât o familie în care domnește tensiunea”
Elena Ionescu: ”Mai bine o mamă singură care își crește frumos copilul, decât o familie în care domnește tensiunea”

Cântăreața Elena Ionescu își crește singură băiețelul. Vedeta a explicat cum este să fie mamă singură.

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul.

Despre cum e să fie mamă singură a făcut Elena Ionescu declarații pentru libertateapentrufemei.ro.

”Da, am luptat ca o leoaică, așa cum ar face orice mamă pentru copilul ei. Sunt mamă singură, dar asta nu înseamnă că nu voi face tot ce îmi stă în putință ca băiețelului meu să îi fie bine. Sunt un om responsabil și pot să depășesc orice limită când este vorba de fiul meu”, a afirmat cântăreața.


”Le transmit mamelor singure să-și iubească copiii și să le arate asta, nu este un capăt de țară să crești singură un copil, cu vointa și credință se poate. Un copil este o binecuvantare și dacă lupți pentru el și viitorul lui, cu siguranță lucrurile vor fi bune.

Să nu se sperie și să se gândească că nimic nu e mai important decât liniștea lor și a celui mic. Mai bine o mamă singură care își crește frumos copilul, decât o familie în care domnește tensiunea, nemulțumirea, un climat psihic care să-l afecteze pe cel mic”, a adăugat ea.

Ce spune despre trădare

Elena Ionescu a mărturisit că a fost trădată de numeroase ori în viață, însă a învâțat din experiențele trăite.

”Trădată am fost în viață, ca orice om. Dacă nu treci prin toate, nu absolvi școala vieții. Dincolo de toate am înțeles că trebuie să iau din tot ce mi se întâmplă învățăturile, înțelepciunea, pentru a evolua, pentru a mă maturiza, a deveni un om mai bun, mai responsabil, pentru a gândi pozitiv”, a afirmat artista.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Elena Ionescu a câștigat competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de Kanal D. Aceasta a ieșit învingătoare în urma voturilor primite de la telespectatori. În finală, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Lola, Emanul și Iancu Sterp.

citește și...