Soțul Sânzianei Buruiană tună și fulgeră la adresa Oanei Roman și a Cristinei Șișcanu. ”Când le văd așa prețioase”

26.01.2021, 10:10
Soțul Sânzianei Buruiană tună și fulgeră la adresa Oanei Roman și a Cristinei Șișcanu. ”Când le văd așa prețioase”
Soțul Sânzianei Buruiană tună și fulgeră la adresa Oanei Roman și a Cristinei Șișcanu. ”Cân d le văd așa prețioase”

Nicolae Zuluf, partenerul de viață al Sânzianei Buruiană a reacționat la adresa Oanei Roman și a Cristinei Șișcanu, care participă alături de soția lui la emisiunea ”Mămici de pitici cu lipici”.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. Sânziana Buruiană  face parte din emisiunea ”Mămici de pitici cu lipici”, transmisă de postul de televiziune Antena Stars. Alături de Eaceasta, în cadrul emisiunii mai apar și alte vedete, precum Elena Ionescu, Roxana Vancea, Oana Roman și Cristina Șișcanu. La show-ul respectiv, acestea din urmă au provocat tensiuni. Cele două vedete nu se alătură grupului, întârzie, privesc de sus lumea din jur și nici nu ar fi deschise comunicării. Deranjat de atitudinea oanei Roman și a Cristinei Șișcanu, Nicolae Zuluf, soțul Sânzianei Buruiană, a reacționat.

”Când le văd așa prețioase că ele sunt cineva, mândre, nu bagă în seamă în seamă pe oricine, de fapt, Dumnezeu când vede lucrurile astea îți dă un capac și te bagă iar jos ca să te trezești. De ce? Ca să nu mai zici tu că ești cineva, că ești vedetă. Ce vedetă, mă? Eu văd la frate-miu, când merg la cimitir, numai vedete, doar numele rămâne de tine, nu mai contează ce mare vedetă ești tu azi. Viață este scurtă, azi ești, mâine nu mai ești, ca o fruză. Și atunci eu când văd vedete și figuri, mi se urcă sângele în cap și zic tot ce gândesc”, a spus Nicolae Zuluf în cadrul emisiunii, potrivit spynews.ro.

Ce spune Sânziana Buruiană despre comportamentul Oanei Roman și al Cristinei Șișcanu

Sânziana Buruiană a făcut și ea declarații despre Oana Roman și Cristina Șișcanu. Blonda a mărturisit că este de partea Elenei Ionescu, care este în scandal cu Cristina Șișcanu.

”Nici nu au băgat-o în seamă pe Elena. Eu sunt de partea Elenei. Și după aceea au început cu înțepăturile și la adresa mea. S-a luat al meu de ele, le-a zis că le-ar duce la biserică și la cimitir în fiecare zi, să nu mai facă diferențe între oameni, să vadă că toți tot la cimitir ajungem. Cât despre Roxana Vancea, ea nici nu ne-a onorat cu prezența. Noi nu suntem așa de prețioase ca Oana Roman și Cristina Șicanu, nu am venit să stăm la cinci stele. Așa e, m-aș duce și eu la spa și la jacuzzi, dar dacă copilul meu e fericit, sunt și eu fericită. Este bine să ne lăsam fițele acasă! Sau ne luăm o mașină mai mare unde să încapă și fițele, și orgoliile, și tot. Nu știu cum se va desfășura emisiunea în continuare, acum chiar nu era cazul să avem parte de fițele astea ale lor”, a explicat Sânziana Buruiană pentru click.ro. “Când toată lumea se pregătea să plece, echipa de emisie închisese camerele, Cristina a aruncat deja vorba: uite cum câștigă unii care fură orezul! Șișcanu are ceva cu Elena de la Survivor”, a completat aceasta.

Elena Ionescu a comentat și ea despre scandalul cu Cristina Șișcanu: „Am rămas cu un gust amar referitor la incidentul dintre mine și Cristina! Nu m-a deranjat când mi s-a spus că și ea va face parte din acest proiect, din sezonul 2 de Mămici de pitici cu lipici! După cum bine știți, singura tangență pe care eu cu ea am avut-o, necunoscându-ne personal, a fost la emisiunea Survivor, unde chiar și după ce a fost prima care a ieșit a simțit nevoia să mă jignească de nenumărate ori la tv, fără ca eu să am un drept la replică! Eu nu sunt un om conflictual, iar de cele mai multe ori tac și vreau să aplanez orice discuție în contradictoriu, mai ales într-un astfel de show, în care ar trebui să fim un exemplu pentru copiii noștri și pentru oamenii care ne privesc!”.

citește și...