VIDEO / Amănuntul pe care fanii nu-l știu despre reality show-ul în care apare Elena Ionescu la Antena Stars

07.09.2020, 09:16
VIDEO / Amănuntul pe care fanii nu-l știu despre reality show-ul în care apare Elena Ionescu la Antena Stars
VIDEO / Amănuntul pe care fanii nu-l știu despre reality show-ul în care apare Elena Ionescu la Antena Stars

Elena Ionescu face parte din proiectul ”Mămici de pitici cu lipici”, care este difuzat de postul de televiziune Antena Stars.

La emisiunea ”Mămici de pitici cu lipici”, cântăreața Elena Ionescu apare alături de băiețelul ei, Răzvan. În reality-show mai sunt implicate și Sânziana Buruiană și Roxana Vancea.

Un amănunt mai puțin cunoscut este că Elena Ionescu este cea care a compus melodia pentru genericul emisiunii ”Mămici de pitici cu lipici”.

”Și dacă vreți să vedeți cum a luat nastere genericul emisiunii @mamicidepiticiculipici , vă las un video aici și vă spun că am compus-o cu mare drag gândindu-mă la micuțul meu @littlerazvanandrei!!!”, le-a spus Elena Ionescu fanilor săi de pe rețelele de socializare.

 

Si daca vreti sa vedeti cum a luat nastere genericul emisiunii @mamicidepiticiculipici , va las un video aici si va spun ca am compus-o cu mare drag gandindu-ma la micutul meu @littlerazvanandrei !!! @antenastars @mariojoyofficial production ?

Publicată de Elena Ionescu – Music pe Sâmbătă, 5 septembrie 2020

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Elena Ionescu a câștigat competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de Kanal D. Aceasta a ieșit învingătoare în urma voturilor primite de la telespectatori. În finală, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Lola, Emanul și Iancu Sterp.

Nu are o relație în prezent

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul. Cântăreață a dezvăluit, la o emisiune de televiziune, că deocamdată nu există niciun bărbat în viața sa.

”Sunt singură, e foarte bine singură uneori. E bine să mai faci și o pauză (…) . Sunt deschisă, pentru că dacă nu-ți găsești un om compatibil, asta nu înseamnă că viața ta s-a oprit. Un om care să fie pe sufletul tău, să te înțeleagă, să te completezi”, a declarat Elena Ionescu.

citește și...