Ce a spus Elena Ionescu despre Roxana Vancea. ”Parcă mereu s-a întâmplat ceva”

25.01.2021, 11:22
Ce a spus Elena Ionescu despre Roxana Vancea. ”Parcă mereu s-a întâmplat ceva”
Ce a spus Elena Ionescu despre Roxana Vancea. ”Parcă mereu s-a întâmplat ceva”

La emisiunea în care apare la TV, cântăreața Elena Ionescu a făcut comentarii despre Roxana Vancea.

Cântăreața Elena Ionescu face parte din proiectul ”Mămici de pitici cu lipici”, de la postul de televiziune Antena Stars.  La show-ul respectiv, Elena Ionescu apare alături de alte mămici celebre din showbiz-ul autohton, prinre acestea numărându-se și Roxana Vancea.

 

Cântăreața spune fosta asistentă TV nu a fost atât de deschisă în cadrul acestei emisiuni, căci frecvent s-a eschivat de la ceea ce a însemnat momente petrecute împreună cu celelalte mămici, găsind diferite scuze. ”Poate anul ăsta ne va aduce mai aproape. Îmi pare rău că Roxana nu a putut veni. Am înțeles că toată familia are probleme de sănătate. Inițial, am crezut că există, așa cum s-a mai întâmplat și în alte dăți, evitarea sau eschivarea de la anumite momente sau activități pe care noi le-am avut împreună. Asta pentru că de fiecare dată, oriunde a fost să ne întâlnim, parcă mereu s-a întâmplat ceva. Nu vreau să o dau pe această premiză acum, am înțeles că este vorba despre sănătate și este primordială. Le doresc să fie sănătoși”, a spus Elena Ionescu la emisiunea ”Mămici de pitici cu lipici”, potrivit spynews.ro.

Roxana Vancea, epuizată. A apelat la ajutorul soacrei

Roxana Vancea este căsătorită cu Dragoș, partenerul ei de viață având un băiețel care se numește Milan. La emisiunea respectivă, Roxana Vancea a avut un moment în care a simțit că nu mai poate face față cerințelor parteerului de viață și copilului, astfel că i-a cerut soțul ei să o cheme pe soacra ei să o ajute.

”Sun-o să vină că nu te mai suport. Sun-o pe maică-ta să vină să ne ajute să supraviețuim”, i-a spus Roxana vancea, partenerului ei de viață, conform sursei mai sus-menționate.

Soacra Roxanei Vancea a venit imediat, astfel că fosta asistentă TV a putut răsufla ușurată. ”Bine că ați venit că nu îi mai suport pe niciunul. Unul vrea ceva, altul vrea altceva”, a spus Roxana Vancea.

 

citește și...