Secretul siluetei Andreei Bălan. ”Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez”

19.08.2022, 16:36
Secretul siluetei Andreei Bălan. ”Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez”
Secretul siluetei Andreei Bălan

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, are o siluetă impecabilă și este într-o formă fizică de invidiat. Vedeta a explicat ce face pentru a se menține în formă. Deși este mare amatoare de dulciuri, vedeta are grijă să nu facă excese și să compenseze prin multă mișcare și sport. ”Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez”, a declarat artista.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. A cunoscut succesul alături de Andreea Antonescu, în trupa Andre, după care a urmat o carieră solo.

În ceea ce privește viața pesonală, Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Cei doi au ajuns la divorț în anul 2020. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu. În prezent, George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV.

Secretul siluetei Andreei Bălan. ”Niciodată nu refuz o prăjitură bună”

Andreea Bălan afișează o siluetă foarte frumoasă și un trup cu forme foarte armonioase. Aceaasta a explicat, pe contul său de pe o rrețea de socializare, că nu-și refuză nicio plăcere culinară, însă are grijă să nu exagereze și face multă activitate fizică.

”Tot mi-ați scris să mă mai îngraș… Iată că v-am ascultat. Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții. Niciodată nu refuz o prăjitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de trei ori pe săptămână), masaj (de trei ori pe săptămână) + alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez”, a explicat Andreea Bălan, potrivit revistei Unica.

 

 

citește și...