Sânziana Buruiană dă cărțile pe față despre cearta cu Bianca Rus. ”Voia condiții VIP și pentru cățel”

19.09.2022, 15:35
Sânziana Buruiană dă cărțile pe față despre cearta cu Bianca Rus. ”Voia condiții VIP și pentru cățel”
Sânziana Buruiană dă cărțile pe față despre cearta cu Bianca Rus

Bianca Rus ar fi trebuit să o înlocuiască pe Sânziana Buruiană la televiziunea din Budapesta unde aceasta din urmă a lucrat în ultima perioadă de timp. Acest lucru însă nu s-a mai întâmplat. Sânziana Buruiană a povestit ce s-a întâmplat ș ce cernțe a avut Bianca Rus. ”Voia condiții VIP și pentru cățel”, a spus aceasta.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. Sânziana Buruiană și partenerul ei de viață, Nicolae Zuluf, au botezat-o pe mezina lor în data de 15 iulie 2021. De ceva timp, Sânziana Buruiană s-a mutat împreună cu familia sa la Budapesta, unde face televiziune. De curând, Sânziana Buruiană a dezvăluit că de peste șase ani continuă să alăpteze. Blonda a declarat că vrea să se intereseze la reprezentanții Guinness Book care este recordul în acest sens.

Bianca Rus este cunoscută din postura de cântăreață. De asemenea, aceasta a fost implicată în diverse proiecte de televiziune. În plan personal, Bianca Rus a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu Antonio, însă cei doi au ajuns la divorț. Bianca Rus a slăbit spectaculos în ultimii ani, însă, faptul că a slăbit foarte mult i-a afectat starea de sănătate.  Bianca Rus ar fi trebuit să o înlocuiască pe Sânziana Buruiană la televiziunea din Budapesta unde aceasta din urmă a lucrat în ultima perioadă de timp. Acest lucru însă nu s-a mai întâmplat și Sânziana Buruiană a dat detalii despre cerințele pe care le-a avut Bianca Rus.

Sânziana Buruiană dă cărțile pe față despre cearta cu Bianca Rus. ”Aia e când strici orzul pe gâște”

”Mi-a tras țeapă pe motiv că nu are cățelul ei pașaport și condiții de VIP! Eu am zis să o ajut și pe ea. I-am zis să-mi țină mie locul la job câteva zile. Trebuia să vină în Ungaria, să stea în apartamentul meu, a mai fost acolo. Știe că sunt condiții bune. Dar ea nu și nu că vrea contract, că vrea bani dinainte. Nu aveam cum să aranjez cu banii pentru că era week-end și nu se fac plăți în week-end. Dar ea știa că eu lucrez la firmă serioasă, se rezolva cu banii. A fost maxim însă atunci când mi-a zis că ea nu are pașaport pentru cățel și că nu are când să-l mai facă! Voia condiții VIP și pentru cățel. Ce ar fi vrut să-i fac contract și cățelului?! Adică nu putea să-l lase la mama ei la Satu-Mare și de acolo venea imediat la Budapesta? Așa-mi trebuie că am vrut să ajut o prietenă. Poate cine știe până la urmă îi făceau și ei contract, dacă se descurca bine la job! Aia e când strici orzul pe gâște!”, a explicat Sânziana Buruiană pentru click.ro.

“Era gata să nu mai ajung să iau moțul fetei din cauza ei! Adică vorbisem de sală, venea lume, rude, părinți. Cum era să lipsesc? Bine că am găsit până la urmă pe cineva să mă înlocuiască,. Asta e când vrei să ajuți un prieten și el nu vrea. Te mai și încurcă! A venit și mi-a zis, într-un final, că ea are alt contract!”, a adăugat aceasta.

citește și...