Sânziana Buruiană, criticată că și-a machiat strident fata cea mare. Ce a replicat vedeta

10.10.2022, 12:05
Sânziana Buruiană, criticată că și-a machiat strident fata cea mare. Ce a replicat vedeta
Sânziana Buruiană, criticată că și-a machiat strident fata cea mare

Sânziana Buruiană a stârnit tot felul de reacții în mediul online după ce a publicat, pe rețelele de socializare, mai multe fotografi cu fiica sa cea mare, Izabela, care are șapte ani, în care aceasta apare machiată excesiv. Sânziana Buruiană a replicat imediat după ce a fost acuzată că își fardează excesiv fiica.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. Sânziana Buruiană și partenerul ei de viață, Nicolae Zuluf, au botezat-o pe mezina lor în data de 15 iulie 2021. De ceva timp, Sânziana Buruiană s-a mutat împreună cu familia sa la Budapesta, unde face televiziune. De curând, Sânziana Buruiană a dezvăluit că de peste șase ani continuă să alăpteze. Blonda a declarat că vrea să se intereseze la reprezentanții Guinness Book care este recordul în acest sens.

De curând, Sânziana Buruiană a postat în mediul online fotografii cu fiica sa cea mare, Izabela, în care aceasta apare excesiv de machiată.  “Ședință foto rock” – a scris Sânziana Buruiană în dreptul unor fotografii cu Izabela machiată strident. Postarea Sânzianei Buruiană a stârnit numeroase crritici din partea unora dintre internauți.  replica blondei nu a întâziat să apară.

Sânziana Buruiană, criticată că și-a machiat strident fata cea mare. ”Așa sunt românii, sunt scârbită de toți!”

„Am văzut că ați remarcat poza asta și ați sărit de fund în sus, altele, alea diafane, au 30 de like-uri, asta 300, dar nu vă place că nu înțelegeți ce înseamnă o ședință foto fashion, o tematică, nimic… Cât să vă mai suporte Dumnezeu pe voi ăștia așa sfinți și corecți, și devreme acasă? Tematica ședinței a fost rock și s-a făcut un make-up cu produse de machiaj pentru copii. Eu le-am luat din Ungaria, sunt foarte scumpe produsele de fardat pentru copii. Ideea e că oamenii sunt frustrați, invidioși și răutăcioși. Așa sunt românii, sunt scârbită de toți! Izabela este în lumea fashion-ului, unde se fac trasformări. Dar și la petrecereile de copii se pictează pe față, dar părinții sunt cârcotași. Dacă ar fi la greu, nu-ți întinde niciunul o mână. Comentează strict din răutate! Cine are copii știe că la doi nani copilul îți ia rujul și se dă cu el. M-au comentat și pe mine că mă îmbrac nu știu cum! De aia îmi place în Ungaria, unde poți să ai 100 de kile și să umbli lejer în fustă scurtă. La noi nu se poate!”, le-a răspuns Sânziana Buruiană celor care au criticat-o.


Sânziana Buruiană a precizat, pentru click.ro, că nu ea o machiază pe fată. Izabela se fardează singură. „Nu o machiez eu! La ea găsești de toate: măști de față, cremuțe, bentițe de make-up. Ea are personalitatea ei. Îi plac și lucrurile de casă, îi place pictura, toată ziua desenează pe foi, pictează obiecte, se pictează singură. Eu, dacă ar fi după mine, aș cumpăra numai haine. Deci nu avem pasiuni comune, ca să zic așa. În egală măsură și-a cumpărat și lucruri pentru școală: agende cu blănițe, pixuri cu cristale, penare sofisticate. Eu nu o îmbrac cu ce vreau eu, ea singura își alege și are grijă de lucruri, sunt aranjate, ordonate. De asta o și las pentru că nu am ce să-i reproșez, pune toate la loc sunt păstrate foarte bine”.

citește și...