Rona Hartner face mărturisiri dureroase. ”Am fost agresată fizic de către un regizor”

12.12.2022, 15:02
Rona Hartner face mărturisiri dureroase. ”Am fost agresată fizic de către un regizor”
Rona Hartner face mărturisiri dureroase

Actrița Rona Hartner, în vârstă de 49 de ani, a făcut mărturisiri dureoase în cadrul unui interviu. Vedeta a vorbit despre fenomenul metoo și a dezvăluit că, la un  moment dat, a fost agresată de un regizor. ”Da, am fost agresată fizic de către un regizor, care cică trebuia să mă bage într-un film, dar n-am mai vrut eu, pe urmă, după ce m-a agresat fizic”, a spus aceasta.

Rona Hartner știe să facă show oriunde merge, spectacolele sale fiind urmărite cu sufletul la gură. În cea ce privește viața personală, Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat în anul 2021 că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 14 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu Rocco Sedano. Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, în data de 17 septembrie 2021. În umă cu câțiva ani, artista a trecut prin momente dificile, după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon.

Rona Hartner a acordat un interviu pentru revista Viva în care a făcut măturisiri neașteptate. Aceasta a vorbit despre fenomenul metoo și a dezvăluit că i s-a întâmplat să fie agresată de un regizor.

Rona Hartner face mărturisiri dureroase. ”Da, am avut ceea ce se numește un viol, dar acea agresiune a fost pentru mine un semn ca să învăț să iert ceea ce nu poate fi iertat”

”Eu nu am făcut hashtag #metoo pentru simplul motiv că, pentru mine, orice agresiune pe care aș fi trăit-o, acea agresiune a fost o ocazie să iert. Iar fenomenul #metoo este „hai să ne lamentăm, că avem niște probleme!”. Da, am fost agresată fizic de către un regizor, care cică trebuia să mă bage într-un film, dar n-am mai vrut eu, pe urmă, după ce m-a agresat fizic… Da, am avut ceea ce se numește un viol, dar acea agresiune a fost pentru mine un semn ca să învăț să iert ceea ce nu poate fi iertat. Da, hashtag #metoo oricând vrei tu, dar problema este că nu am rezolvat asta cum o rezolvă #metoo, adică nu mă lamentez și o spun ca un fel de mărturie că orice poate fi iertat pe lumea asta, în sensul că, în momentul în care ierți orice ți s-ar întâmpla în viață, tu devii mai bun”, a detaliat Rona Hartner.


”Deci nu am aderat la mișcarea #metoo pentru simplul motiv că ele vor scandal, iar pe mine scandalul nu mă interesează. Pe mine mă interesează procesul de iertare a unui criminal care încearcă să-ți lovească corpul, dar, de fapt, nu reușește să ajungă la el, deoarece corpul tău este împreună cu sufletul tău și, dacă ai iertat în suflet, ai iertat și-n corp, și aceste vindecări se transformă pe urmă într-o cruce luminoasă”, a mai spus actrița.

citește și...