Rona Hartner face mărturisiri. ”Să trec printr-un cancer, prin chimioterapie, şi să ies din treaba asta cu o sănătate de fier”

05.09.2022, 16:28
Rona Hartner face mărturisiri. ”Să trec printr-un cancer, prin chimioterapie, şi să ies din treaba asta cu o sănătate de fier”
Rona Hartner face mărturisiri

Actrița Rona Hartner, în vârstă de 49 de ani, a trecut prin momente dificile după ce a fost diagnosticată cu cancer. Artista a făcut mărturisiri despre starea sa de sănătate după ce s-a confuntat cu boala respectivă. ”Să trec printr-un cancer, prin chimioterapie, şi să ies din treaba asta cu o sănătate de fier”, a spus ac easta.

Rona Hartner știe să facă show oriunde merge, spectacolele sale fiind urmărite cu sufletul la gură. În cea ce privește viața personală, Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat în urmă cu câteva luni că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 14 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu actorul Rocco Sedano.  Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, în data de 17 septembrie 2021.

Artista a trecut prin momente dificile, după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon. Despre starea sa de sănătate și despre problemele prin care a trecut a făcut artista declarații pentru publicația Formula AS.

Rona Hartner face mărturisiri.  ”Am descoperit boala destul de târziu”

”Mulţumesc lui Dum­nezeu, am analize impecabile. Chiar cred că sunt un miracol pe picioare: să trec printr-un cancer, prin chimio­te­rapie, şi să ies din treaba asta cu o sănătate de fier, cu o imunitate excelentă. Ajutor divin, incontestabil! Am desco­perit boala destul de târziu, dar până să facă ravagii în tot organismul, am avut parte de medici geniali, dar să ştii că un mare rol a avut faptul că eram sănă­toasă. Când am fost diagnosticată, în afară de boala în sine, totul era perfect la mine. De aceea îi sfă­tuiesc pe oameni să aibă grijă de ei, să nu fumeze, să nu bea alcool peste măsură, să nu piardă nopţi, să mănânce bine, să facă mişcare şi să se închine, din timp în timp. Dacă nenorocirea asta de boală apare, măcar să te găsească puternic şi gata de luptă. Alte şanse ai atunci. Aşadar, cu ajutorul lui Dum­­nezeu, sunt sănătoasă, El mi-a ascultat toate rugile şi a înfăptuit miracolul vindecării. Iar eu Îi mulţumesc prin rugăciune, dar şi având grijă de mine, de trup şi de suflet”, a declarat Rona Hartner despre starea sa de sănătate.


În cadrul aceluiași interviu, actrița a vorbit și despre fiica sa, Sumalya: ”Sumalya are paisprezece ani, e adoles­centă, cu tot ceea ce presupune vârsta asta. Mie îmi place cum se dezvoltă, îmi place per­so­nalitatea ei. Îi înţeleg zbaterea şi proble­mele, copiii de vârsta ei fiind total debusolaţi. De ce? Pentru că social media le creează nişte false modele, false valori. „Influenceri”, fi­guri de tot felul, care nu au absolut nicio sub­stanţă, nici umană, nici culturală, ba chiar sunt periculoşi prin trivialităţile pe care le expun pe ecranele calculatoarelor. Câteodată, se lasă şi ea luată de val, dar are şi „cure de dezintoxicare” – câte şase luni de pauză totală de social media. E teribil de greu să fii tânăr azi şi să-ţi păstrezi o cale bună a valorilor adevărate, a credinţei. În aceasta din urmă, eu şi fata mea găsim mereu tărâm comun. Dacă suntem vreodată în pericolul de a nu ne înţelege, redescoperim imediat calea dreaptă prin rugăciune şi ne este minunat aşa. Altfel, e un copil meditativ, pictează, cântă la bas, are voce bună, alternează pa­siunile, ca orice puşti: azi vrea să fie arhitect, mâine hair stylist. Ha, ha!”.

citește și...