Rona Hartner face confesiuni. ”Poate că ăsta este unul dintre viciile mele”

04.10.2022, 15:10
Rona Hartner face confesiuni. ”Poate că ăsta este unul dintre viciile mele”
Rona Hartner face confesiuni

Actrița Rona Hartner, în vârstă de 49 de ani, a făcut confesiun în cadrul unui interviu. Vedeta a dat detalii despre viața sa sentimentală și a vorbt ș despre o posibilă împăcare cu tatăl fiicei sale. ”Eu sunt foarte orgolioasă! Poate că ăsta este unul dintre viciile mele, să zicem!”, a mărtursit binecunoscuta artistă.

Rona Hartner știe să facă show oriunde merge, spectacolele sale fiind urmărite cu sufletul la gură. În cea ce privește viața personală, Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat în anul 2021 că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 14 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu actorul Rocco Sedano.  Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, în data de 17 septembrie 2021. În umă cu câțiva ani, artista a trecut prin momente dificile, după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon.

Rona Hartner a dat detalii despre viața sa sentimentală și a vobit ș despre o eventuală reluare a relației cu tatăl fiicei sale, dansatorul argentinian Rocco Sedano, într-un interviu pentru click.ro.

Rona Hartner face confesiuni. ”Dacă ar vrea fata, aș vrea, dar nu se poate pentru că ea nu vrea”

”Sunt singurică, mă reconstruiesc, alături de Dumnezeu! Mă închin, încerc să înțeleg ce am trăit! Eu sunt foarte orgolioasă! Poate că ăsta este unul dintre viciile mele, să zicem! Mai lucrez la asta și sunt și ambițioasă! Atunci când am dreptate mă lupt până în pânzele albe”, a declarat Rona Hartner.


Despre o eventuală reluare a relaței cu tatăl ficei sale, Rona Hartner a mărturisit: „Dacă ar vrea fata, aș vrea, dar nu se poate pentru că ea nu vrea! Fiica noastră vrea să rămânem diferiți pentru că suntem foarte diferiți! Deci nu se pune problema! Viața merge înainte!”.

citește și...