Rona Hartner face confesiuni. ”Chiar nu am fost o răsfățată de viață”

17.01.2022, 15:50
Rona Hartner face confesiuni. ”Chiar nu am fost o răsfățată de viață”
Rona Hartner face confesiuni. ”Chiar nu am fost o răsfățată de viață”

Actrița Rona Hartner, în vrstă de 48 de ani, a explicat cum se simte îmn prezent, după ce în urmă cu ceva timp s-a luptat cu o boală cumplită – cancer. ”Chiar nu am fost răsfăţată de via­ţă, dar sunt răsfăţată de Dumnezeu”, a declarat, printre altele, binecunoscuta artistă în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru publicația Formula AS.

Rona Hartner a trecut prin momente dificile, după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon.

Despre cum se simte în prezent a făcut declarații Rona Hartner în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru pentru publicația Formula AS.

Rona Hartner face confesiuni.  ”Nu am sechele după chimioterapie, am un tonus bun”

”Slavă Domnului, sunt sănătoasă. La doi ani du­pă ce am învins cancerul, analizele sunt perfecte. Nu am sechele după chimioterapie, am un tonus bun, sunt vaccinată anti-Covid, îmi văd de viața mea: cânt, compun, dansez, înot, mănânc sănătos. Dar starea cea mai bună mi-o dă munca. În pe­rioa­da aceasta de pandemie, aproape interzisă reali­zărilor artistice, eu mă bucur să am destul de multe”, a declarat Rona Hartner.

Una dintre realizările profesionale ale vedetei în pandemie este filmul „À la rencontre de l’âme roumaine” (Întâlnire cu sufletul românesc), un documentar difuzat de postul de televiziune francez ARTE, filmat în România.

”Aşa cum spuneam la început, mi-am recompus şi eu sufletul, odată cu întâlnirile acestea extraordinare. Eu n-am fost niciodată răs­fă­ţată de viaţă. Am pierdut casa şi tot ce aveam în Ro­­mânia în comunism, am plecat din ţară de su­pă­rare, am muncit enorm pentru cariera mea, nu mi-am găsit liniştea în familie, lângă un soţ, am lup­tat cu cancerul. Chiar nu am fost răsfăţată de via­ţă, dar sunt răsfăţată de Dumnezeu. Or, să mă în­torc acasă, să caut sufletul ancestral al neamului meu, a fost ca o renaştere, ca o gură de oxi­­gen după o sufocare teribilă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta”, a mai spus actrița.

Rona Hartner a divorțat  în toamna anului trecut

Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat în urmă cu câteva luni că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 12 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu actorul Rocco Sedano.  Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, în data de 17 septembrie 2021.  Rona Hartner a mărturisit că ea și Herve Camilleri au rămas prieteni și că vorbesc regulat la telefon.

”Recunosc, încă nu am depășit şocul despărţirii de acel bărbat. Nu e cazul de regrete, dar am decis să mai păstrăm legătura, aşa că mai discutăm la telefon, din când în când. Pot rezista şi fără bărbat, fiindcă au existat în viaţa mea şi asemenea perioade, în care am fost mai mult singură. Pe de altă parte, rămâne pentru amândoi faptul că am fost binecuvântaţi în biserică atunci când am decis să ne unim destinele. Şi amândoi considerăm că acest lucru are şi va avea pe termen lung o însemnătate aparte. Iată motivul pentru care cred că vom continua, sub o formă sau alta, să ne sprijinim reciproc, atunci când celălalt va cere ajutorul”, a declarat Rona Hartner pentru impact.ro.

 

 

citește și...