Rona Hartner, despre viața sa sentimentală. ”Cred că acum știu exact ce vreau”

12.09.2022, 13:05
Rona Hartner, despre viața sa sentimentală. ”Cred că acum știu exact ce vreau”
Rona Hartner, despre viața sa sentimentală

Actrița Rona Hartner, în vârstă de 49 de ani, a vorbit despre viața sa sentimentală. Aceasta a făcut declarații despre o eventuală nouă relație amoroasă, dar a dezvăluit și cum se înțelege cu foștii săi soți. ”Cred că acum știu exact ce vreau”, a spus artista. Rona Hartner a fost măritată de două ori și este mama unei fete.

Rona Hartner știe să facă show oriunde merge, spectacolele sale fiind urmărite cu sufletul la gură. În cea ce privește viața personală, Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat în anul 2021 că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 14 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu actorul Rocco Sedano.  Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, în data de 17 septembrie 2021. În umă cu câțiva ani, artista a trecut prin momente dificile, după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon.

Rona Hartner a făcut declarații despre viața sa sentimentală pentru click.ro. Artista a vorbit despre o nouă relațiie amoroasă, dar a dezvăluit și în ce relații a rămas cu cei doi foști soți ai săi.

Rona Hartner, despre viața sa sentimentală. ”Am ajuns la vârsta la care știu exact cu ce tip de bărbat nu trebuie să fiu”

Întrebată dacă s-ar mai mărita, Rona Hartner a răspuns: ”Vedem! Niciodată două divorțuri, fără a treia căsătorie, vorba aceea! S-ar putea să nu scap nici a treia oară! O să vedem!”.

”Nu pot spune că sunt mai exigentă! Cred că acum știu exact ce vreau! Oamenii au calități și defecte. Adică nu mai ești nici tu topor, nu mai e nici el lemn! Apar niște frecușuri, care nu folosesc nimănui, dar, dacă știi cum să-l găsești omul potrivit la locul potrivit, atunci nu mai suferi în dragoste. Am ajuns la vârsta la care știu exact cu ce tip de bărbat nu trebuie să fiu!”, a mai declarat actrița.


Despre relațiile cu foștii săi soți, vedeta a spus: ”Vorbesc, am încercat să păstrez efectiv tot timpul o relație bună, pozitivă, cu foștii mei soți, pentru că iubirea nu se poate transforma în ură. Sunt altfel de chestii, de genul prietenie, tandrețe, dar nu se poate transforma în ură”.

citește și...