Oana Roman, alături de cele mai importante femei din viața sa. ”E poză de colecție”

08.03.2021, 13:56
Oana Roman, alături de cele mai importante femei din viața sa. ”E poză de colecție”
Oana Roman, alături de cele mai importante femei din viața sa. ”E poză de colecție”

Oana Roman a dat publicității o poză rară, în care apare alături de cele mai importante femei din viața sa.

Cu ocazia zilei de 8 Martie, Oana Roman a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare o fotografie de colecție. În imaginea respectivă, Oana Roman apare alături de fiica ei, Isabela, de sora sa, Catinca Roman, fiica acesteia – Călina – și mama sa, Mioara Roman

”Este singura poză pe care o am în care suntem toate femeile din familie! 3 generații împreună. E veche de câțiva ani, dar e o poză de colecție.  La mulți ani tuturor femeilor, ele sunt viață pentru că doar ele dau viață”, a notat Oana Roman în dreptul pozei de familie.

Oana Roman a divorțat anul acesta

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit.

Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021.

După ce au divorțat oficial, Oana Roman și Marius Elisei au făcut declarații împreună.

Ce a declarat Oana Roman despre tatăl său

Oana Roman a precizat, în cadrul unui recent interviu, că ține foarte mult la tatăl ei, Petre Roman, și că îi datorează foarte mult. „Îl iubesc foarte mult pe tata. Îi datorez foarte mult”, a afirmat vedeta.Și Petre Roman, fostul premier al României, a vorbit, la o emisiune de la postul de televiziune Kanal D, despre fiica sa, Oana.

”Da, s-a întâmplat să o mai atenționez cu câte o palmă. E adevărat că din momentul în care am ajuns prim-ministru eu nu am mai avut timp de ea. Dar a ieșit bine pentru ea, a făcut studii în Franța, azi e un om pe picioarele ei. Îmi crește nepoțica, e o fetiță minunată. Nu am nimic să-m reproșez ca tată“, a declarat Petre Roman la Kanal D.

 

citește și...