Radu Vâlcan, despre botezul celui de-al treilea băiat. ”Copilul are deja 10 luni, mai mult alergăm după el prin biserică”

11.05.2022, 12:27
Radu Vâlcan, despre botezul celui de-al treilea băiat. ”Copilul are deja 10 luni, mai mult alergăm după el prin biserică”
Radu Vâlcan, despre botezul celui de-al treilea copil. ”Copilul are deja 10 luni, mai mult alergăm după el prin biserică”

A fost eveniment mare în familia Adelei Popescu, în vârstă de 35 de ani, și a lui Radu Vâlcan, în vârstă de 45 de ani, în acest weekend, când cei doi l-au botezat pe fiul lor cel mic, Adrian. ”Copilul are deja 10 luni, mai mult alergăm după el prin biserică”, a dat detalii Radu Vâlcan despre botezul mezinului familiei.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei.

Sâmbătă, 7 mai 2022, Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor cel mic, Adrian. Inițial, botezul celui de-al treilea băiețel al cuplului trebuia să aibă loc în luna noiembrie a anului trecut, însă familia s-a infectat atunci cu COVID-19, astfel că evenimentul a fost amânat. La Antena Stars, Radu Vâlcan a povestit despre cum a fost evenimentul din familia sa.

Radu Vâlcan, despre botezul celui de-al treilea băiat. ”A fost ceva foarte intim, așa cum ne-am dorit”

”A fost un eveniment pentru care ne-am decis în scurt timp. El era programat în toamna anului trecut, dar din cauza faptului că amândoi ne îmbolnăvisem în acea perioadă, a trebuit să amânăm cu două zile înainte. Și ne-am hotărât acum și am zis să facem botezul, deoarece copilul are deja 10 luni, mai mult alergăm după el prin biserică. (…) Am avut sprijinul prietenei noastre Ioana, care ne-a ajutat foarte mult și s-a ocupat de toate detaliile”, a declarat Radu Vâlcan, citat de spynews.ro.

”A plâns foarte puțin în Biserică, în momentul în care l-au băgat în cristelniță, dar asta și pentru că era obosit, nu dormise înainte, îi era fomică … Până la urmă s-a liniștit, l-a luat Adela în brațe și totul a decurs bine. (…) Tematica a fost una funny, specială, drăguță: cei trei purceluși. (…) A fost ceva foarte intim, așa cum ne-am dorit. Am avut vreo 40 de oameni, familie și oameni dragi nouă, oameni cu care ne cunoaște de foarte mulți ani”, a mai spus prezentatorul TV.

citește și...