Prin ce a trecut Viorel Lis și cum se simte în prezent. ”Am avut operație de colecist, infarct, adică operație pe inimă, paralizie parțială, picioarele m-au cam lăsat”

27.09.2022, 12:13
Prin ce a trecut Viorel Lis și cum se simte în prezent. ”Am avut operație de colecist, infarct, adică operație pe inimă, paralizie parțială, picioarele m-au cam lăsat”
Prin ce a trecut Viorel Lis și cum se simte în prezent

Oana Lis, în vârstă de 43 de ani, trece prin momente extrem de grele cu partenerul ei de viață, Viorel Lis, în vârstă de 78 de ani, care a avut mari probleme de sănătate și nu se mai poate deplasa.  La emisiunea moderată de Cristi Brancu la postul de televizune Prima TV, Oana Lis a dat noi amănunte despre starea de sănătate a partenerului ei de viață. De asemenea, Viorel Lis a povestit prin ce a trecut din cauza problemelor cu care s-a confruntat.

Oana Lis formează o familie cu Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, de foarte mulți ani. Blonda a fost mereu alături de cel care îi este partener de viață. De-a lungul anilor, Oana Lis și soțul ei au trecut prin multe momente dificile. Viorel Lis se confruntă în prezent cu mari probleme de sănătate. Luna trecută, Oana Lis a anunțat, în mediul online, că și-a amanetat verigheta pentru a-i putea lua un cărucior cu rotile partenerului ei de viață. Ulteior, Oana Lis a cerut ajutorul internauților pentru donații. De curând, pe contul ei de socializare, Oana Lis le-a dezvăluit interrnauților că a reușit să își recupereze verigheta pe care o amanetase în luna august. Oana Lis a mărturisit, de curând, că se descurcă din ce în ce mai greu cu îngrijirea partenerului ei de viață. Aceasta vrea să apeleze la ajutor de specialitate. Oana Lis intenționează să depună dosar pentru a primi ajutor de la Stat.

Oana Lis a fost prezentă la emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la postul de televiziune Prima TV, unde a oferit noi amănunte despre problemele cu care s-a confuntat Viorel Lis, dar și care este starea de sănătate a acestuia în prezent. De asemenea, la emisiune au fost date publcități primele imagini cu fostul edil al Bucureștiului după lupta cu boala.  Acesta a dat și el detalii despre suferințele prin care a trecut din punct de vedere medical.

Prin ce a trecut Viorel Lis și cum se simte în prezent.  ”E foarte greu pentru mine și sper să mă refac cât de cât, cu ajutorul lui Dumnezeu”

Din pat, de acasă, Viorel Lis a transmis un mesaj în cadrul emisiunii ”Exclusiv VIP”. ”În ultimul timp nu am mai putut și nu am mai vrut să ies cu niciun interviu. E adevărat, lumea se întreabă ce e cu mine, au apărut multe știri că am murit, că nu mai trăiesc, că sunt foarte bolnav, că sunt internat, că sunt la terapie intensivă, dar totuși, Dumnezeu m-a ajutat! Am trecut prin toate! Am trecut prin multe, multe, eu știu, boală, cum ar veni! Am avut operație de colecist, infarct, adică operație pe inimă, paralizie parțială, picioarele m-au cam lăsat. Acum încerc să îmi revin! Oricum, mintea mi-a rămas trează, adică gândesc și văd lucrurile așa cum sunt, nu am nicio problemă!… (…) Ce pot să spun! Asta este viața mea! La ora actuală nu pot decât să fac exerciții ca să încerc să mă ridic în picioare. E foarte greu pentru mine și sper să mă refac cât de cât, cu ajutorul lui Dumnezeu, ca să pot măcar să mă deplasez”, a transmis Viorel Lis, potrivit click.ro.

Oana Lis a făcut și ea declarații despre situația extrem de grea prin care trec ea și soțul său: ”Uneori poate să îi fie mai rău, să aibă tensiunea mică sau mare și atunci nu poate să facă nimic, stă pur și simplu și se uită la televizor. Dar când e mai ok face exerciții, lucrez cu el, avem kinetoterapeut care vine acasă. Am comandat special o bandă elastică, cum ne-a zis kinetoterapeutul, pentru că atunci când stai foarte mult în pat îți pierzi din musculatură și el luptă, vrea ca să se miște, să fie cât mai bine!… (…) Una peste alta! Este o vârstă! E normal la 79 de ani să te aștepți că se degradează corpul și apar probleme, dar atunci când te întâlnești cu problemele, știu că lumea mă mai condamnă și că mă plâng, însă este foarte greu! Mai ales când ții la cineva și îl vezi că se chinuie și nu știi ce să faci, ce tratamente! Cauți pe internet ce să faci! Are dureri, nu poate să ia anumite pastile! E o presiune pe umerii tăi, care uneori te copleșește și de aceea am cerut ajutor, de aia vorbesc despre asta. Poate o mie mă judecă, dar dacă doi mă ajută cu un sfat este ok! (…) Și la înmormântarea lui Viorel o să vin machiată! Mie îmi dă o stare de bine să mă mai aranjez, dar cu mâinile astea și cu unghiile făcute eu îl spăl și am grijă de el”.

 

citește și...