Oana Lis și-a recuperat verigheta amanetată pentru a face rost de bani pentru îngrijirea lui Viorel Lis. ”Au căutat-o două săptămâni la topitorie”    

01.09.2022, 13:10
Oana Lis și-a recuperat verigheta amanetată pentru a face rost de bani pentru îngrijirea lui Viorel Lis. ”Au căutat-o două săptămâni la topitorie”      
Oana Lis și-a recuperat verigheta amanetată pentru a face rost de bani pentru îngrijirea lui Viorel Lis

Oana Lis, în vârstă de 43 de ani, a trecut prin momente dificile. Partenerul ei de viață, Viorel Lis, în vârstă de 78 de ani, nu se mai poate deplasa. Oana Lis și-a amanetat verigheta luna trecută, iar ulterior a cerut ajutorul celor care o urmăresc în mediul online pentru a face rost de bani pentru recuperarea soțului ei. AScum, Oana Lis a anunțat că și-a recuperat verigheta pe care o amanetase.

Oana Lis formează o familie cu Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, de foarte mulți ani. Blonda a fost mereu alături de cel care îi este partener de viață. De-a lungul anilor, Oana Lis și soțul ei au trecut prin multe momente dificile.

Viorel Lis se confruntă în prezent cu mari probleme de sănătate. Luna trecută, Oana Lis a anunțat, în mediul online, că și-a amanetat verigheta pentru a-i putea lua un cărucior cu rotile partenerului ei de viață. Ulteior, Oana Lis a cerut ajutorul internauților pentru donații. Acum, pe contul ei de socializare, Oana Lis le-a dezvăluit interrnauților că a reușit să își recupereze verigheta pe care o amanetase în luna august.

Oana Lis și-a recuperat verigheta amanetată pentru a face rost de bani pentru îngrijirea lui Viorel Lis. ”Au găsit-o tocmai pentru ca e scris pe ea V. Lis”

”Magia exista…❤💙🧡❤❤❤ Trebuie doar sa crezi in ea. Cand am lăsat verigheta la amanet eram total convinsă că nu o sa o mai iau niciodată inapoi, ca nu o sa am bani să o mai ridic si ca nici nu o mai vreau si nu mai am nevoie de ea. Asa că lasat-o de tot acolo, asa ca cei de acolo au dus-o la topitorie. Apoi, ca urmare a apelului meu si a bunăvoinței si sufletului doamnei A… care a vrut să mă ajute cu recuperarea verighetei… m-am dus sa o recuperez… dar nu mai era. Apoi, cei de acolo au fost foarte drăguți si au cautat-o 2 săptămâni la topitorie si au găsit-o tocmai pentru ca e scris pe ea V. Lis”, a povestit Oana Lis în mediul online.
”Acum o am din nou… ma simt mai linistită, mai împăcată sufletește, am realizat ca nu e doar un obiect de aur, ci e o simbol, un legămant pe care nu-l pot arunca cand sunt copleșită. Am invatat multe, dar cel mai de pret cadou e speranța din sufletul meu pe care oamenii de bine mi-au redat-o… ca inca există magie aici, printre noi, in noi si in ceea ce facem. Multumesc din suflet si din inimă doamnei A.🥰 Multumesc tuturor celor care au fost alături de mine la greu. Dumnezeu lucrează prin oameni. Dumnezeu e in noi, în ceea ce facem. Sa nu uitam asta cand avem vreun moment de disperare ca încă există magie și bine in lumea asta. Va mulțumesc că existați”, a mai spus soția lui Viorel Lis.
citește și...