Oana Lis, eforturi disperate să îl ajute pe soțul ei, Viorel Lis. ”I-am promis că voi fi alături de el până în ultima clipă”

13.08.2022, 11:46
Oana Lis, eforturi disperate să îl ajute pe soțul ei, Viorel Lis. ”I-am promis că voi fi alături de el până în ultima clipă”
Oana Lis, eforturi disperate să îl ajute pe soțul ei, Viorel Lis

Oana Lis, în vârstă de 43 de ani, trece prin momente dificile. Partenerul ei de viață, Viorel Lis, în vârstă de 78 de ani, nu se mai poate deplasa. Oana Lis și-a amanetat verigheta, iar acum a ceut ajutorul celor care o urmăresc în mediul online pentru a face rost de bani pentru recuperarea soțului ei.”I-am promis că voi fi alături de el până în ultima clipă”, a scris Oana Lis pe contul său de Facebook.

Oana Lis formează o familie cu Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, de foarte mulți ani. Blonda a fost mereu alături de cel care îi este partener de viață. De-a lungul anilor, Oana Lis și soțul ei au trecut prin multe momente dificile.

Viorel Lis se confruntă în prezent cu mari probleme de sănătate. În urmă cu câteva zile, Oana Lis a anunțat, în mediul online, că și-a amanetat verigheta pentru a-i putea lua un cărucior cu rotile partenerului ei de viață. Acum, Oana Lis a cerut ajutorul internauților pentru donații.

Oana Lis, eforturi disperate să îl ajute pe soțul ei, Viorel Lis. ”Eu voi lupta în continuare oricum pentru că el este familia mea”

”…mi-am lăsat verigheta la amanet ca sa pot să-i cumpăr de urgenta un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie “pe interes ” ce sunt, cum vorbea lumea”, a scris Oana Lis în urmă cu câteva zile, în mediul online.

”Așa cum va ziceam, azi va cer ajutorul ptr Vio. I-am promis ca voi fi alături de el pana in ultima clipă și ca nu-l las la azil, asta e cea mai mare frică a lui. Este o persoană lucidă, conștient de el și vrea să stea acasă in patul lui pana in ultima clipă. Problema e ca de ceva timp a devenit o persoană cu dizabilitati cu un handicap locomotor si nu am stiut cât de greu e sa ai grija totală de o persoană cu asemenea probleme, nu am stiut provocările unei persoane cu dizabilitati, care nu mai poate merge nici la doctor pentru ca nu există rampă la bloc și fiind o persoană masivă, nici in 3 oameni nu-l putem căra în brațe, nu am stiut cât de scumpa e o recuperarea făcută acasă, ca trebuiesc tot felul de creme ptr escare, cate bare de susținere trebuie instalate prin casă, offf, nu ai cum să prevezi la ce boli si încercări te supune viata.😉 Eu voi lupta in continuare oricum ptr ca el este familia mea . Stiu ca Dumnezeu lucrează prin oameni. 🙏Dacă puteti si doriți să donați ptr el, ptr recuperare si o eventuală operație , acesta e contul lui. RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel. Vă mulțumim anticipat.🤗🤗”, le-a transmis Oana Lis celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

citește și...