Oana Lis dă detalii din relația cu Viorel Lis. ”Poate ne gândeam să ne despărțim”

13.02.2021, 11:36
Oana Lis dă detalii din relația cu Viorel Lis. ”Poate ne gândeam să ne despărțim”
Oana Lis dă detalii din relația cu Viorel Lis. ”Poate ne gândeam să ne despărțim”

Oana Lis a făcut dezvăluiri din relația cu Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului.

Oana Lis formează o familie de foate mulți ani cu Viorel Lis, fostul edil al Capitalei. Blonda a mărturisit, la Antena Stars, că și în relația lor au existat discuții și chiar s-a pus problema unei despărțiri. Cu toate acestea, cei doi au reușit să treacă peste toate problemele apărute în cuplu.  „Am avut și noi momente când ne-am certat, poate ne gândeam să ne despărțim sau ne-am spus vorbe, dar după ne-am dat seama că vrem să fim împreună. Ne-a ținut împreună simțul umorului, lipsa orgoliului, să nu ne jignim partenerul. Am avut și noi momente în care ne-am certat, dar am renunțat la genul ăla de comportament. Pentru mine, Viorel e familia mea”, a declarat Oana Lis, citată de spynews.ro.

Oana Lis a dezvăluit și cum îl impresiona pe Viorel Lis la începutul relației lor. „Înainte să se îmbolnăvească Viorel călătoream și noi foarte mult. Am stat o dată foarte mult în Europa. A fost frumos în zona aia a Italiei. La Veneția mi s-a părut foarte romantic. Mergeam în perioada asta. Eu la începutul relației nu aveam bani, nu știam ce să-i iau să-l impresionez și îi scriam poezii, versuri făcute de mine, felicitări”, a explicat ea. „Nici noi nu dădeam șansele, pentru că nimeni nu știe cât o să dureze o relație. Dar o relație se construiește pas cu pas, zi de zi. Diferența de vârstă e în buletin. Când ne-am cunoscut, el era mai copilăros și eu mai matură. Ne-am întâlnit undeva la jumătate. Au trecut 22 de ani foarte repede. Atunci când iei un om, îl iei și la bine și la greu. Eu sunt o persoană credincioasă, dar oamenii nu ma cunoșteau la început”, a mai spus aceasta.

Oana și Viorel Lis vor să-și mărească familia

Oana Lis a mărturisit că își dorește foarte mult să înfieze un copil, astfel că și-a luat și certificat de părinte adoptator.

„Ne dorim să înfiem un copil. Poate să fie fetiță sau băiețel. Am făcut pași în drecția asta. Mi-am luat certificatul de părinte adoptator și am cursurile respective. Aștept să fiu sunată când o sa fiu aleasă în sistem. Viorel are copii, dar era clar că e nevoie și în casa noastră, pentru că un copil aduce bucurie. E cea mai importantă dorință a mea și Viorel mă susține”, a detaliat Oana Lis, conform sursei mai sus-menționate.

Oana Lis a mai spus că această periioadă este una mai dificilă pentru ea și partenerul său de viață, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă acesta. „E o perioadă mai grea. În martie facem primul vaccin, pentru că nu s-au găsit locuri. Avem puține emoții, dar e dorința lui și apoi o să pot să vin și eu la emisiuni. E foarte greu să mergi la un spital, ți-e frică. E o perioadă mai grea. Să ne vedem la botez la copilul meu”.

 

citește și...