Oana Lis dă detalii din relația cu Viorel Lis. ”Poate ne gândeam să ne despărțim”

13.02.2021, 11:36
Oana Lis dă detalii din relația cu Viorel Lis. ”Poate ne gândeam să ne despărțim”

Oana Lis a făcut dezvăluiri din relația cu Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului.

Oana Lis formează o familie de foate mulți ani cu Viorel Lis, fostul edil al Capitalei. Blonda a mărturisit, la Antena Stars, că și în relația lor au existat discuții și chiar s-a pus problema unei despărțiri. Cu toate acestea, cei doi au reușit să treacă peste toate problemele apărute în cuplu.  „Am avut și noi momente când ne-am certat, poate ne gândeam să ne despărțim sau ne-am spus vorbe, dar după ne-am dat seama că vrem să fim împreună. Ne-a ținut împreună simțul umorului, lipsa orgoliului, să nu ne jignim partenerul. Am avut și noi momente în care ne-am certat, dar am renunțat la genul ăla de comportament. Pentru mine, Viorel e familia mea”, a declarat Oana Lis, citată de spynews.ro.

Oana Lis a dezvăluit și cum îl impresiona pe Viorel Lis la începutul relației lor. „Înainte să se îmbolnăvească Viorel călătoream și noi foarte mult. Am stat o dată foarte mult în Europa. A fost frumos în zona aia a Italiei. La Veneția mi s-a părut foarte romantic. Mergeam în perioada asta. Eu la începutul relației nu aveam bani, nu știam ce să-i iau să-l impresionez și îi scriam poezii, versuri făcute de mine, felicitări”, a explicat ea. „Nici noi nu dădeam șansele, pentru că nimeni nu știe cât o să dureze o relație. Dar o relație se construiește pas cu pas, zi de zi. Diferența de vârstă e în buletin. Când ne-am cunoscut, el era mai copilăros și eu mai matură. Ne-am întâlnit undeva la jumătate. Au trecut 22 de ani foarte repede. Atunci când iei un om, îl iei și la bine și la greu. Eu sunt o persoană credincioasă, dar oamenii nu ma cunoșteau la început”, a mai spus aceasta.

Oana și Viorel Lis vor să-și mărească familia

Oana Lis a mărturisit că își dorește foarte mult să înfieze un copil, astfel că și-a luat și certificat de părinte adoptator.

„Ne dorim să înfiem un copil. Poate să fie fetiță sau băiețel. Am făcut pași în drecția asta. Mi-am luat certificatul de părinte adoptator și am cursurile respective. Aștept să fiu sunată când o sa fiu aleasă în sistem. Viorel are copii, dar era clar că e nevoie și în casa noastră, pentru că un copil aduce bucurie. E cea mai importantă dorință a mea și Viorel mă susține”, a detaliat Oana Lis, conform sursei mai sus-menționate.

Oana Lis a mai spus că această periioadă este una mai dificilă pentru ea și partenerul său de viață, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă acesta. „E o perioadă mai grea. În martie facem primul vaccin, pentru că nu s-au găsit locuri. Avem puține emoții, dar e dorința lui și apoi o să pot să vin și eu la emisiuni. E foarte greu să mergi la un spital, ți-e frică. E o perioadă mai grea. Să ne vedem la botez la copilul meu”.