Oana Lis caută ajutor pentru Viorel Lis. ”O să depun și eu dosar”

21.09.2022, 11:38
Oana Lis caută ajutor pentru Viorel Lis. ”O să depun și eu dosar”
Oana Lis caută ajutor pentru Viorel Lis

Oana Lis, în vârstă de 43 de ani, trece prin momente extrem de grele cu partenerul ei de viață, Viorel Lis, în vârstă de 78 de ani, care a avut mari probleme de sănătate și nu se mai poate deplasa.  Aceasta a mărturisit că vrea să depună dosar pentru a primi ajutor de la Stat. ”O să depun și eu dosar pentru ajutor de la Stat pentru Viorel, să-i iau o asistentă”, a declarat Oana Lis.

Oana Lis formează o familie cu Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, de foarte mulți ani. Blonda a fost mereu alături de cel care îi este partener de viață. De-a lungul anilor, Oana Lis și soțul ei au trecut prin multe momente dificile. Viorel Lis se confruntă în prezent cu mari probleme de sănătate. Luna trecută, Oana Lis a anunțat, în mediul online, că și-a amanetat verigheta pentru a-i putea lua un cărucior cu rotile partenerului ei de viață. Ulteior, Oana Lis a cerut ajutorul internauților pentru donații. De curând, pe contul ei de socializare, Oana Lis le-a dezvăluit interrnauților că a reușit să își recupereze verigheta pe care o amanetase în luna august.

Oana Lis a mărturisit, pentru click.ro, că se descurcă din ce în ce mai greu cu îngrijirea partenerului ei de viață. Aceasta vrea să apeleze la ajutor de specialitate. Oana Lis intenționează să depună dosar pentru a primi ajutor de la Stat.

Oana Lis caută ajutor pentru Viorel Lis. ”E foarte greu să le fac eu pe toate”

„Știu că unii își duc părinții, soții, la azil. Tot mai mulți ajung acolo, uite și Arșinel a ajuns! Eu nu condamn, nu judec pe nimeni! Probabil că, dacă cineva e cu Alzheimer ,e foarte greu să te descurci cu el. Poate să dea drumul la aragaz, uită, mai știu eu ce se întâmplă?! E un pericol pentru el și pentru ceilalți. Și, într-adevăr, e foarte scump să vina medicul acasă, să vina terapeuții acaaă. Dar, se poate!”, a explicat Oana Lis pentru sursa mai sus-menționată.

”O să depun și eu dosar pentru ajutor de la Stat pentru Viorel, să-i iau o asistentă. E foarte greu să le fac eu pe toate! Mă lupt cu Viorel că el mai și cade, e trist, ce să facem! Nu mă lasă inima cu azilul, dar vom vedea, depinde cum înaintează boala la Viorel!”, a mai spus soția lui Viorel Lis.

citește și...