Câtă grijă are Oana Lis de Viorel Lis! ”Mă îngrijorez la orice zgârietură de a lui”

31.01.2022, 14:36
Câtă grijă are Oana Lis de Viorel Lis! ”Mă îngrijorez la orice zgârietură de a lui”
Câtă grijă are Oana Lis de Viorel Lis! ”Mă îngrijorez la orice zgârietură de a lui”

Oana Lis, în vârstă de 42 de ani, are foarte mare grijă de partenerul ei de viață, Viorel Ls, în vârstă de 77 de an. Fostul primar al Bucureștiului are numeroase probleme de sănătate, însă Oana Lis este tot timpul alături de el. În mediul online, aceasta a arătat cum se îngrijește de soțul ei. ”Mă îngrijorez la orice zgârietură de a lui, a spus ea.

În ultima perioadă de timp, Viorel Lis, fostul edil al capitalei, s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. Oana Lis, soțiia sa, a fost mereu aproape de el, acordându-i întreaga atenție.

Deși a fost judecată de foarte multe ori, Oana Lis este nedespărțită de cel care îi este partener de viață.

Câtă grijă are Oana Lis de Viorel Lis! ”Îi spăl ca o gheișă zilnic cu mare grijă picioarele”

Pe Facebook, Oana Lis a povestit cum are grijă ca în fiecare zi să-l spele pe picioare pe soțul său, Viorel Lis și cum este atentă la fiecare zârietură pe care ar putea-o avea acesta.


”Facebook versus Realitate!!!? Lumea de pe Fb – chiar oameni care nu m-au văzut niciodată în viața lor!!!…..”Aia a lu Lis e o nenorocita care sta cu un moș, altceva nu a stiut sa faca, sta numai prin restaurante si nu are grija de el si abia așteaptă să moară…” …O AUD DE 20 ani… (pe stilul… Ea nu merită nimic, noi meritam ca noi suntem perfecți pe Fb cel putin… restul nu conteaza ca nu știe lumea daca nu postam… și putem să o judecăm…) Versus Realitate… Ii spăl ca o gheisa zilnic cu mare grija picioarele lui Vio pentru ca e diabetic si ma îngrijorez la orice zgarietura de-a lui… Și îi iau pentru picioarele lui creme mai scumpe decât pentru fata mea, jur!!! Hai sa judecăm mai puțin si sa ajutăm mai mult!!”, a scris Oana Lis în mediul online.

Oana Lis, despre tensiunile din relația cu Viorel Lis

Oana Lis formează o familie de foarte mulți ani cu Viorel Lis, fostul edil al Capitalei. Blonda a mărturisit, într-un interviu la Antena Stars, că și în relația lor au existat discuții și chiar s-a pus problema unei despărțiri. Cu toate acestea, cei doi au reușit să treacă peste toate problemele apărute în cuplu.

„Am avut și noi momente când ne-am certat, poate ne gândeam să ne despărțim sau ne-am spus vorbe, dar după ne-am dat seama că vrem să fim împreună. Ne-a ținut împreună simțul umorului, lipsa orgoliului, să nu ne jignim partenerul. Am avut și noi momente în care ne-am certat, dar am renunțat la genul ăla de comportament. Pentru mine, Viorel e familia mea”, a declarat Oana Lis.

citește și...