Prin ce a trecut Irina Fodor la ”Asia Express”. ”La 4 eram în picioare zilnic”

15.04.2022, 11:37
Prin ce a trecut Irina Fodor la ”Asia Express”. ”La 4 eram în picioare zilnic”
Prin ce a trecut Irina Fodor la ”Asia Express”. ”La 4 eram în picioare zilnic”
Irina Fodor este cea care a prezentat cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Vedeta a dat detalii din culisele show-ului respectiv, mărturisind care au fost cele mai dificile momente prin care a trecut. “Eu reuşeam să mai adorm pe la 11.30, 12. La 4 eram în picioare, zilnic”, a spus Irina Fodor în cadrul unui podcast. 

Irina Fodor a fost prezentă la podcastul realizat de Lorena Buhnici, unde a făcut declarații despre perioada cât a fost plecată de acasă pentru a prezenta diverse emisiuni, printre care și ”Asia Express”, sezonul 4, de la Antena 1.

Vedeta a povestit cât de ificilă a fost acea perioadă pentru ea. ”Am fost plecată aproape cinci luni, Răzvan a avut şi el proiecte, ne-am văzut cam jumătate doar. Asia Express, Chefi fără limite”, a spus aceasta, citată de click.ro.

Prin ce a trecut Irina Fodor la ”Asia Express”. ”Eu trebuia să fiu înaintea concurenţilor. Era o cursă contra-cronometru”

”Eu reuşeam să mai adorm pe la 11.30, 12. La 4 eram în picioare, zilnic… Echipa de producţie nu prinde mai multe de trei ore de somn pe noapte, timp de două luni. Fără schimburi, e un nucleu care lucrează constant. E multă muncă, dar este un proiect, mi se pare, ca niciun altul… Eu trebuia să fiu înaintea concurenţilor. Era o cursă contra-cronometru. Ei au un GSP în rucsac, eu din van-ul meu de gazdă, vedeam unde sunt. Dar van-ul meu, spre deosebire de maşinile mici pe care le luau ei, se mişca mai greu, aveam şi echipamente. Eram toţi călare pe şofer. Unde ajung ei cu greutate, ajung şi eu la fel de greu. Mai dăm o mână de ajutor, cărăm ca nişte hamali până în vârful dealului. Eu trebuie să mă controlez până vin ei. Ei sunt mai rău ca noi, obosiţi, înfomentaţi”, a detaliat Irina Fodor.

”Micul dejun, cel puţin, îl prindeam. Mai prindeai o salată, o shaorma. Aveam bani să o cumpărăm. Concurenţii trăiesc tot felul de umilinţe, oamenii nu sunt calzi şi primitori peste tot. Unii îi cred cerşetori, şarlatani. Ori când vii din ţara ta, unde eşti VIP şi ajungi acolo şi te trezeşti că se uită la tine ca ultimul om, trebuie să treci peste asta… Am lăsat cât s-a putut dorul de casă. Cel mai aprig a fost în ultimele două săptămâni, simţeam că dacă nu îmi văd copilul şi soţul după alea două săptămâni, gata, o să clachez. Pe de altă parte, Mihai şi Elvira Petre plângeau când vorbeam de fetiţele lor, ce să faci”, a încheiat vedeta.

Irina Fodor a prezentat mai multe emisiuni TV

Anul trecut, Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, în cel mai recent sezon, după ce blonda a rămas însărcinată.Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

De asemenea, Irina Fodor prezintă show-ul culinar ”Chefi fără limite”, care are loc în Grecia. În prezent, Irina Fodor este co-prezentatoarea emisiunii ”Dancing on ice – vis în doi”, alături de Ștefan Bănică Junior. În plan personal, Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți.

citește și...