Primul sărut între fete la ”Survivor România”. Cine sunt protagonistele

25.01.2022, 13:13
Primul sărut între fete la ”Survivor România”. Cine  sunt protagonistele
Primul sărut între fete la ”Survivor România”. Cine sunt protagonistele

Moment fierbinte în ediția de luni, 24 ianuarie 2022, a emisiunii ”Survivor România”, de la Pro TV. Două concurente din echipa faimoșilor au fost protagonistele unu moment incendiar. Cele două s-au sărutat după ce echipa lor a reușit să egaleze scorul în cadrul jocului de imunitate cu echipa Războinicilor, ajungând astfel la ștafetă.

Luni, 24 ianuarie 2022, la ”Survivor România”, echipa Faimoșilor și echipa Războinicilor au luptat pentru adjudecarea imunității. Cele două echipe au fost mereu umăr la umăr pe traseu, scorul fiind foarete strâns.

La scorul de 9-8 pentru echipa Războinicilor, echipa Faimoșilor a reușit să egaleze. Cea care a adus egalarea a fost Elena Chiriac, care a învins-o pe traseu pe Elena Matei.

Primul sărut între fete la ”Survivor România”. Otilia Bilionera a sărutat-o pe Elena Chiriac

Punctul adus de Elena Chiriac și faptul că au ajuns să joace la ștafetă a creat mare bucurie în echipa Faimoșilor.


De bucurie, Otilia Bilionera s-a dezlănțuit și a sărutat-o pe buze pe Elena Chiriac, notează click.ro.

Echipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate

Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea este difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel. Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale. Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult.

În ediția de luni, 24 ianuarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, echipa Faimoșlor a pierdut un nou joc de imuntate.  Jocurile de imunitate individuală au fost câștigate de Cătălin Zmărăndescu, la băieți, în echipa Faimoșilor, în timp ce la fete învingătoare a ieșit Roxana Ciuhulescu. Cum aceasta a părăsit competiția din cauza problemelor de sănătate, ulterior imunitatea personală i-a revenit Laurei Giurcanu. În urma votului colectiv, Faimoșii au nominalizat-o în număr mare pe Andreea Tonciu. Laura Giurcanu a votat-o în mod direct pe Otilia Bilionera, în timp ce Cătălin Zmărăndescu l-a propus pe Robert Niță.

citește și...