Pepe, mai fericit ca niciodată. ”Am tot ce am eu nevoie pentru confortul meu psihic”

26.07.2022, 13:39
Pepe, mai fericit ca niciodată. ”Am tot ce am eu nevoie pentru confortul meu psihic”
Pepe, mai fericit ca niciodată

Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, se declară mai fericit ca niciodată.  Artistul, în vârstă de 43 de ani, a afirmat că se simte împlinit atât în plan personal, cât și în plan profesional. ”Am tot ce am eu nevoie pentru confortul meu psihic”, a declarat într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului 2020, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a anului trecut, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.

În luna iunie 2022, Pepe a devenit tătic  pentru a treia oară.  Iubita lui Pepe, Yasmine Ody, a născut în data de 7 iunie 2022. Yasmine Ody, despre care se spune că s-ar fi căsătorit cu Pepe,  a adus pe lume un băiețel.

Pepe, mai fericit ca niciodată. ”În primul rând, am copiii sănătoși și asta mă bucură cel mai tare. Cariera e super înfloritoare și asta mă bucură”

Invitat la emisiunea ”Showbiz Reporrt”, de la postul de televiziune Antena Stars, Pepe a mărturisit că se consideă un bărbat împlinit. „Mă simt bine, mă simt ușurat. Am băiat. În primul rând, am copiii sănătoși și asta mă bucură cel mai tare. Am tot ce am eu nevoie pentru confortul meu psihic. Cariera e super înfloritoare și asta mă bucură. Toți îmi spun „băi, e un restart pe care ți l-ai dat” și toată lumea e alături de mine”, a declarat Pepe, potrivit spynews.ro.

„Îmi doresc sănătate, îmi doresc continuarea proiectelor și susținerea pubicului meu, îmi doresc aplauze la scenă deschisă de fiecare dată”, a mai spus artistul la emisiunea respectivă.

citește și...