Pepe, despre viața de tătic cu trei copii. ”Nu fac diferențe niciodată”

20.09.2022, 15:14
Pepe, despre viața de tătic cu trei copii. ”Nu fac diferențe niciodată”
Pepe, despre viața de tătic cu trei copii

Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, a făcut declarații despre cei trei copii ai săi. Artistul, în vârstă de 43 de ani, are două fete din mariajul cu Raluca Pastramă  și un băiat din relația cu Tasmine Ody. ”Nu fac diferențe niciodată”, a mărturisit Pepe despre cei trei copii ai săi la o emisiune de la Antena Stars.

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului 2020, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a anului trecut, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.

În luna iunie 2022, Pepe a devenit tătic  pentru a treia oară.  Iubita lui Pepe, Yasmine Ody, a născut în data de 7 iunie 2022. Yasmine Ody, despre care se spune că s-ar fi căsătorit cu Pepe,  a adus pe lume un băiețel. Despre viața de tătic și despre cei trei copii ai săi a făcut Pepe declarații la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars.

Pepe, despre viața de tătic cu trei copii. ”E bine să fii tată, să fii responsabil, asumat”

„E bine tată de copii, în primul rând. E bine să fii tată, să fii responsabil, asumat, dar acum de când e și golanul ăsta mic, deci mor, s-a terminat, e altceva. E total diferit (n.r să fii tată de băiat sau de fată). (…) Timp trebuie să îți faci, chiar dacă n-am, la modul cel mai serios. Am avut o perioadă extrem de încărcată după ce s-au ridicat barierele. Au venit toate așa, eu am continuat și cu online-ul pe care l-am avut în toată perioada pandemiei. (…) Și mâine am concert online”, a declarat pepe, potrivit spynews.ro.

„E blonduț așa (n.r. băiețelul său), seamănă cu maică-sa mai mult, cu mine la atitudine, e tare. (…) Nu fac diferențe niciodată (n.r. între copii). Acum spun că e prea devreme să mă mai gândesc la un copil, avem nevoie de momentele noastre de cuplu, am fetele mari, am băiat, am tot ce trebuie, dar nu ai de unde să știi”, a mai spus cântărețul.

citește și...