Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui a adus pe lume un băiețel

08.06.2022, 11:25
Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui a adus pe lume un băiețel
Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui a adus pe lume un băiețel

Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, este în culmea fericirii.  Artistul, în vârstă de 42 de ani, a devenit tătic pentru a treia oară. Actuala sa iubuită, Yasmine Ody, a adus pe lume un băiețel. pepe mai are două fetițe, Maria și Rosa din mariajul pe care l-a avut cu Raluca Pastramă, de care s-a separat la sfârrșitul anului 2020.

Pepe a devenit tătic  pentru a treia oară.

Iubita lui Pepe, Yasmine Ody, a născut în data de 7 iunie 2022. Aceasta a adus pe lume un băiețel.

Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Bebelușul a primit nota 10 la naștere

Băiețelul lui Pepe a venit pe lume la o clinică privată din București și a primit nota 10 la naștere, potrivit stirileprotv.ro.

Bebelușul cântărește 2.750 grame.

Pepe are două fetițe cu Raluc a Pastramă

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului 2020, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a anului trecut, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.

Despre cele două fiice ale sale și ale Ralucăi Pastramă a făcut Pepe declarații în cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu cceva timp pentru revista Viva. Întrebat dacă uneori mai pune piciorul în prag când vine vorba despre fetițele sale, Pepe a răspuns: ”Încerc să fac tot posibilul să înţeleagă şi valoarea banului, să înţeleagă şi faptul că le permit anumite lucruri, cu toate că uneori mă gândesc dacă nu cumva sunt prea mici. Sunt conştient că lucrurile s-au schimbat foarte mult. Dacă acum 3 ani de zile nu eram de acord cu telefoanele mobile pentru copii, am fost cumva constrâns şi nevoit ca şi Rosa, la 5 ani, să aibă telefon. Maria a primit la 8 ani”.

citește și...