Cum se simte Mioara Roman după ce a fost externată. Catinca Roman a dat detalii

22.01.2021, 13:52
Cum se simte Mioara Roman după ce a fost externată. Catinca Roman a dat detalii
Cum se simte Mioara Roman după ce a fost externată. Catinca Roman a dat detalii

Mioara Roman a fost operată zilele acestea și a fost externată. Catinca Roman a făcut declarații despre starea de sănătate a acesteia.

Mioara Roman se confruntă cu probleme de sănătate.  Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, este o formă foarte agresivă de Parkinson.

În prezent, mama Oanei Roman a fost externată după ce zilele trecute a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Catinca Roman, fiica cea mare a Mioarei Roman, a explicat cum se simte aceasta.

Catinca Roman, despre starea de sănătate a mamei sale: ”Trebuie să țină un regim strict”

Catinca Roman a făcut declarații despre starea de sănătate a mamei sale în cadrul unui interviu pentru click.ro.  Mioara Roman a suferit miercuri o intervenție laparoscopică de înlăturare a colecistului.

„Mama se simte bine, a fost operată cu succes. La externare, medicii ne-au spus că o să se simtă mult mai bine acum că nu mai are piatra aceea mare la bilă”, a explicat Catinca Roman.

„Nu îi trebuie asistentă, o să ne ocupăm noi. Trebuie să țină un regim strict. Deocamdată are voie doar lichide. Supă, iaurt, chestii de genul acesta… „Trebuie să urmeze un tratament post operator. Ea oricum ia pastile multe, pentru diabet, hipertensiune, Parkinson. Despre Parkinson, medicii au spus că deocamdată stagnează. S-au purtat impecabil în spital”, a completat fiica cea mare a Mioarei Roman.

Mioara Roman, probleme de sănătate în ultima lună a anului trecut

La mijlocul lunii decembrie 2020, Mioara Roman s-a simțit foarte rău, iar Oana Roman a chemat de urgență o ambulanță.

„Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile. Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații. Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru și mi-au spus că mă vor suna, să mă țină la curent cu starea ei. Deci prea multe vești nu am”, spunea Oana Roman atunci.

”Norocul meu e că a venit salvarea destul de repede, eram foarte speriată de faptul că o să vină foarte greu. Avantajul că având un abonament la spital privat, lucrurile s-au mișcat puțin mai repede. Vă mulțumesc mult pentru toate gândurile. Doamne ajută!”, adăuga ea.

 

citește și...