Oana Roman renunță la emisiunea pe care o avea la TV. Ce a declarat vedeta

29.08.2021, 14:55
Oana Roman renunță la emisiunea pe care o avea la TV. Ce a declarat vedeta
Oana Roman renunță la emisiunea pe care o avea la TV. Ce a declarat vedeta

Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, a luat o hotărâre în ceea ce privește reality show-ul în care apărea la postul de televiziune Antena Stars și în care apărea alături de fiica sa, Maria Isabela. Vedeta a anunțat în mediul online că a decis să renunțe la emisiunea respectivă. Oana Roman a explicat și ce vrea să facă din toamna acestui an.

Oana Roman a apărut alături de fiica sa, Maria Isabela, în reality-show-ul ”Mămici de pitici cu lipici”, care a fost difuzat de postul de televiziune Antena Stars.

Vedeta a fost întrebată de fanii săi de pe rețelele de socializare dacă va mai apărea în emisiunea respectivă.

Oana Roman renunță la emisiunea pe care o avea la TV.   ”Mă voi concentra pe alte proiecte”

Oana Roman a mărturisit că ea și fetița ei nu vor mai lua parte la proiectul respectiv. Vedceta a afirmat că are alte proiecte începând din toamnă.

”Nu, eu si cu Isa nu vom mai fi parte din acel proiect. Incepand cu toamna asta, eu ma voi concentra pe alte proiecte pe care le am, dar colaborarea s-a incheiat”, a spus Oana Roman, potrvit wowbiz.ro.

Oana Roman formează din nou un cuplu cu Marius Elisei

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. În ultima perioadă de timp, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația. Oana Roman și Marius Elisei se pregătesc să organizeze o petrecere cu ocazia reîmpăcării. Oana Roman își dorește să organizeze evenimentul în toamna acestui an, mai exact în data de 24 septembrie, de ziua de naștere a partenerului ei de viață, Marius Elisei. ”Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsațoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele”, a detaliat Oana Roman. ”Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghezo. Până atunci sper să ma pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă”, completat vedeta.

Pe Instagram, Oana Roman a ținut să menționeze că nu e vorba despre o nouă căsătorie civilă: ”Nu ne căsătorim civil din nou sub nicio formă, cel puțin deocmandată. În septembrie e ziua lui, vom face o petrecere, vom merge la biserică doar pentru a face o ceremonie de reînnoire de jurăminte, deoarece noi în fața lui Dumnezeu nu am divorțat, n-am făcut o slujbă de dezlegare. Vom face o petrecere pentru a celebra acest eveniment și ziua lui de naștere”.

citește și...