Oana Roman, enervată de fiica ei. ”De ce să țipi ca o descreierată, în halul ăsta?”

04.07.2021, 15:06
Oana Roman, enervată de fiica ei. ”De ce să țipi ca o descreierată, în halul ăsta?”
Oana Roman, enervată de fiica ei. ”De ce să țipi ca o descreierată, în halul ăsta?”

Oana Roman s-a enervat pe fiica ei, după ce Isabela a țipat. Vedeta a pus-o la punct pe fetiță, explicându-i că nu este normal să se comporte în acest fel. ”De ce țipi? Pot să știu și eu de ce țipi în halul ăsta? ”, i-a spus Oana Roman fiicei sale. Isabela este rezultatul mariajului pe care Oana Roman l-a avut cu Marius Elisei.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. În ultima perioadă de timp, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația.

În cadrul emisiunii ”Mămici de pitici cu lipici„, de la postul de televiziune Antena Stars, au fost prezentate imagini cu Oana Roman în timp ce pregătea bagajele pentru a pleca în vacanță. La un moment dat, oana Roman a rugat-o pe fiica sa, Isabela, să o ajute. Oana Roman a observat că Isaela pusese în valiză pietre și nisip și a reacționat imediat.

Oana Roman, enervată de fiica ei. ”Deci mă disperă”

„Te trezești că trebuie să facem bagaje, Isa, că avem avion astăzi de luat, plecăm la aeroport. Așa îmi face de fiecare dată cu bagajele, deci mă disperă! (…) Uită-te și tu ce mi-ai băgat în valiză. Te rog să vii încoace să-ți arăt. Ce e acolo? Pietre? Așa se face? Se bag pietre și nisip în valiză? Nisip, măi mami? Cum vărs eu ăsta acum, spune-mi și mie. Ferească Dumnezeu așa ceva, măi iubita mea”, i-a spus Oana Roman fiicei sale, relatează spynews.ro.

Când fiica sa a început să țipe, Oana Roman i-a atras imediat atenția asupra comportamentului său. „De ce țipi? Pot să știu și eu de ce țipi în halul ăsta? Vezi că acum schimb biletele și te las acasă. Vorbesc foarte serios. De ce să țipi ca o descreiată, în halul ăsta? E normal? Și eu țip, dar nu în halul ăsta. Deci toată valiza e plină de nisip, Isa, toată”, a mai spus Oana Roman.

citește și...