Oana Roman, despre posibilitatea ca Marius Elisei să devină din nou tătic. ”Pot eu să-i impun lui chestii?”

14.03.2021, 16:06
Oana Roman, despre posibilitatea ca Marius Elisei să devin din nou tătic. ”Pot eu să-i impun lui chestii?”

Oana Roman a comentat pe marginea posibilității ca fostul ei soț, Marius Elisei, să devină din nou tătic.

Oana Roman a afirmat, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, că nu ar avea nimic de spus dacă Marius Elisei, fostul său soț, ar face un copil cu altcineva. „Isa tot spune că vrea (n.r. frate sau soră). I-am zis că eu nu mai pot să fac copii. Acum trebuie să o fac să înțeleagă că dacă eu cu tatăl ei nu mai suntem împreună el poate să se ducă să facă un copil. Pe bune, el dacă vrea să mai facă un copil, treaba lui. Am divorțat. Pot eu să-i impun lui chestii? Ea vrea să fim o familie, dar nu se mai poate”, a declarat vedeta, citată de spynews.ro.

Oana Roman a vorbit și despre cum este Marius Elisei ca tatăc, explicând că acesta s-a implicat foarte mult în creșterea fiicei lor, Isabela. ”Îți dai seama că resimte situația, dar noi tocmai de asta suntem în relații bune, ca să nu resimtă situația chiar atât de acut. Nu știu cât o să dureze, dar deocamdată… Isa e foarte legată de el, pentru că Marius s-a implicat foarte mult în creșterea ei. A schimbat-o, i-a dat să mănânce, a legănat-o, a fost tată nu normă întreagă. La început am fost foarte bolnavă și eu nu puteam să o car în brațe, iar el a făcut niște lucruri pe care eu nu le puteam face”, a mai spus aceasta.

Oana Roman a divorțat de Marius Elisei la notar

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. După ce au divorțat oficial, Oana Roman și Marius Elisei au făcut declarații.

”A existat foarte multă încărcătură. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat, nu au fost scandaluri la un nivel care nu poate fi depăși”, a spus, la o emisiune de televiziune, Marius Elisei despre divorțul de Oana Roman.

Marius Elisei a declarat că nici nu exclude, cu desăvârșire, o împăcare de Oana Roman: ”Timpul va decide ce se va întâmpla”, dar nici că nu-și dorește să rămână singur: ”Îmi mai doresc copii. Nu vreau să o las pe Isabela singură”.

Oana Roman, mândră că a slăbit

În ultima perioadă de timp, Oana Roman a slăbit foarte mult și este foarte mândră de felul în care arată.

Vedeta a postat, pe contul ei de socializare două fotografii în care apare așa cum arăta în 2019, când a început procesul de slăbit, și așa cum arată în prezent, diferențele fiind vizibile.

”2019 -2021. Fix doi ani între poze. Totul a început la A… Clinic, carora le datorez practic rezultatul si motivația mea, și apoi în mintea mea s-a schimbat ceva. Proceduri, dietă, apoi și ceai… În 2022 mi-am promis ca voi ajunge la finalul acestui proces”, a precizat Oana Roman.