Neînțelegeri între Sânziana Buruiană și Elena Ionescu. ”O simt că s-a răcit față de mine”

05.06.2021, 16:16
Neînțelegeri între Sânziana Buruiană și Elena Ionescu. ”O simt că s-a răcit față de mine”
Neînțelegeri între Sânziana Buruiană și Elena Ionescu. ”O simt că s-a răcit față de mine”

Între Sânziana Buruiană și Elena Ionescu au apărut neînțelegeri. cele două fac parte dintr-un show TV.

Sânziana Buruiană și cântăreața Elena Ionescu fac parte din show-ul ”Mămici de pitici cu lipici”, de la postul de televiziune Antena Stars. Pe durata emisiunii, între cele două s-a legat o strânsă relație de prietenie.

Cu toate acestea, în ultima vreme, între Sânziana Buruiană și Elena Ionescu au apărut neînțelegeri.

Neînțelegeri între Sânziana Buruiană și Elena Ionescu din cauza unei vacanțe

Sânziana Buruiană s-a supărat că Elena Ionescu pleacă în vacanță în Turcia și nu a întrebat-o dacă ar vrea să vină și ea. Elena Ionescu a explicat că va merge în vacanță singură, fără băiețelul ei.

„Mă trezesc că zice Elena că ea are totul planificat și pleacă într-o vacanță. Noi am tot discutat că vrem și noi să mergem în vacanță, să fim cu toții, și acum ea avea totul planificat, se uita după un iaht în Turcia. (…) Nu ne-a întrebat dacă putem să mergem, nu a zis nimic”, a spus Sânziana Buruiană, potrivit spynews.ro.

„Probabil că ea a aflat atunci că eu plec în vacanță. Noi vorbiserăm la un moment dat să mergem împreună în următoarea vacanță pe care o s-o avem, doar că în această conjunctură, fără copii, nu aveam cum să-i dau prea multe informații, și a fost și foarte repede. (…) O simt că s-a răcit față de mine. Sper să se remedieze cât mai curând treaba”, a comentat cântăreața Elena Ionescu.

Soțul Sânzianei Buruiană vrea  să-i găsească un iubit Elenei Ionescu

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. La rândul ei, cântăreața  Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul.

Nicolae Zuluf, partenerul de viață al Sânzianei Buruiană este decis să îi găsească un iubit Elenei Ionescu, care s-a împrietenit cu soția sa. ”Mergând mereu cu ea prin vacanță o văd singură și m-am gândit că o pot ajuta. Am zis să o duc la biserică pentru că doar Dumnezeu poate face un lucru mare cu ea. Să îi poată da un bărbat matur, de casă și cuminte”, a spus Nicolae Zuluf în cadrul emisiunii ”Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena Stars.

Trebuie să îți găsesc unul care să te completeze, să-ți facă inima să-ți bată. Bărbatul există, dar tu trebuie să faci puțină curățenie în jurul tău. M-am gândit să îți dau un fotbalist, un prieten”, a mai spus acesta.

 

citește și...