Motivul pentru care Daniela Gyorfi nu se mărită cu George Tal. ”Am vrut să ne căsătorim de câteva ori și nu s-a nimerit”

04.04.2022, 12:05
Motivul pentru care Daniela Gyorfi nu se mărită cu George Tal. ”Am vrut să ne căsătorim de câteva ori și nu s-a nimerit”
Motivul pentru care Daniela Gyorfi nu se mărită cu George Tal. ”Am vrut să ne căsătorim de câteva ori și nu s-a nimerit”

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, a explicat care este motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Geoge Tal, cel împreună cu care formează un cuplu de foarte mulți ani și cu care are o fetiță, Maria. ”Am vrut să ne căsătorim de câteva ori și nu s-a nimerit”, a declarat binecunoscuta artistă în cadul unui interviu.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare.

În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete. Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

Motivul pentru care Daniela Gyorfi nu se mărită cu George Tal. ”În momentul ăsta chiar nu găsesc rostul să mă mărit”

Deși formează un cuplu de foarte mulți ani cu George Tal, Daniela Gyorfi nu este căsătorită cu acesta. Vedeta a explicat, pentrru wowbiz.ro, care este motivul: “Noi am fost căsătoriți și eu și el la un moment dat, când eram mai tineri și nu a ținut relația și am divorțat. Și mi-am dat seama, știu că este tot așa un răspuns clișeu, că un act nu te ține. Clar că am vrut să ne căsătorim de câteva ori și nu s-a nimerit, tot timpul a intervenit câte ceva și după ce s-a născut Maria, în momentul ăsta chiar nu găsesc rostul să mă mărit”.

Recent, Daniela Gyorfi s-a mutat în casă nouă alături de familia sa. Vedeta este foarte încântată de noua sa locuință: “Nu știu dacă s-a schimbat ceva așa radical, dar este clar, când te muți undeva, când îți place unde stai, când este o casă pe care tu ți-ai dorit-o, e ca orice lucru pe care tu ți-l dorești și se realizează și atunci te bucuri de el. Vin cu plăcere acasă, mai ales că noi suntem destul de mult plecați și casa contează foarte mult, locul nostru și ne bucurăm de ea”.

citește și...