Daniela Gyorfi face acuzații, înainte de a se muta în noua casă. „Mi-au cerut 8000 de euro pe un pat!”

04.02.2022, 18:42
Daniela Gyorfi face acuzații, înainte de a se muta în noua casă. „Mi-au cerut 8000 de euro pe un pat!”
Confesiunea Danielei Gyorfi. ”Eu pot să spun și fără să-mi fie rușine”

Daniela Gyorfi și-a îndeplinit cel mai mare vis! Artista se mută cu familia la o noua locuință. Artista a declarat că se află pe ultima sută de metri cu pregătirile. Vedeta acuză că, în febra cumpărăturilor, i s-au cerut preturi ireale, pentru a-și cumpăra mobilă. „Mi-au cerut 8000 de euro pe un pat!”, spune artista.

Vedeta și-a achiziționat recent o locuință cu terasă, care se desfășoară pe un întreg etaj. Cântăreață și-a investit toate economiile în casa mult visată. Vedeta urmează să se mute în noua locuință în următoarea perioadă. Chiar dacă mai este puțin până să se mute în noua locuință, vedeta spune că nu a reușit să decoreze casa.

Solista a mărturisit că a investit zeci de mii de euro în decorarea casei, în special în mobilă, bucătărie și dormitor. Mai mult vedeta acuză că preturile care i se cer pentru mobilier de către furnizori sunt extrem de mari, fiind unele nejustificate.

Daniela Gyorfi face acuzații. „Mi-au cerut 8000 de euro pe un pat!”

Vedeta mărturisește că s-a izbit de niste preturi exorbitante, fiind socată de faptul că prețul unei bucătarii poate ajunge până la 15.000 de euro.

”Preconizăm să ne mutam în două săptămâni. Casa e gata, dar nu are nimic în ea. Trebuie să ne luăm totul, de la zero. Eu acum alerg după mobilă. Ne mutăm și pe parcurs le adunăm pe toate.

O parte din mobilă o iau de la Reghin, iar bucătăria vine într-o lună și jumătate. Avem de luat lustre, tacâmuri, farfurii. Deocamdată îmi caut pat, am găsit unul și-mi cereau 8000 de euro pe el! Poți să crezi? Că doar nu-i făcut din aur. Ca să nu mai spunem că găsisem și o bucătărie 15.000 de euro! Păi, eu nici nu gătesc!”, spune artista pentru click.ro.

”Deocamdată suntem în pandemie și nu fac nici un party”

Artista spune că nu va inaugura mutarea în noua casă printr-o petrecere, în contextul restricțiilor pandemice. Solista spune că tot ceea ce își dorește este să se bucure de noua casă și să se relaxeze, după o viață întreagă de muncă.

”Deocamdată suntem în pandemie și nu fac nici un party. Casa asta este un pas important în viața noastră. De mult mi-am dorit să ies sa beau pe terasă o cafea. Să fac sport afară, să am și eu condițiile pe care consider că le merit după ce am muncit o viață”.

citește și...