Mirela Vaida a petrecut Paștele departe de țară. ”E prima oară în viaţă când facem astfel de lucruri”

05.05.2021, 17:37
Mirela Vaida a petrecut Paștele departe de țară. ”E prima oară în viaţă când facem astfel de lucruri”
Mirela Vaida a petrecut Paștele departe de țară. ”E prima oară în viaţă când facem astfel de lucruri”

Mirela Vaida a petrecut Paștele departe de țară. Vedeta a plecat în vacanță în Egipt împreună cu soțul său.

Mirela Vaida a lăsat copiii în grija bunicilor și a plecat în Egipt alături de partenerul ei de viață, Alexandru. ”Am sacrificat tradiţia românească pentru o vacanţă pe care eu mi-o doream asiduu după ultimile săptămâni. Sunt foarte obosită, şi fizic şi psihic, şi atunci am decis cu soţul meu să chemăm bunicii să stea cu nepoţii, iar noi să mergem într-o destinaţie caldă, să ne relaxăm”, a declarat Mirela Vaida pentru tvmania.ro.

Vedeta TV a mărturisit că este pentru prima oară când a petrecut Paștele departe de familia sa: ”E prima oară în viaţă când facem astfel de lucruri, pentru că de obicei Crăciunul şi Paştele îl petrecem în familie. Dar anul ăsta pentru mine a fost un an atipic, din mai multe puncte de vedere, aşa că am decis să plecăm”.

Mirela Vaida este căsătorită și are trei copii

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Vedeta a dezvăluit recent, într-un interviu pentru click.ro, care a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care a primit-o până acum de la partenerul ei de viață.

”Declaraţiile simple. Cum ar fi, „Mă simt împlinit!”, „Sunt un om liniştit, mă uit în jurul meu şi vă am pe voi, nu-mi mai trebuie nimic!”, „Îmi este inima plină!”. Declaraţii foarte simple, fireşti, în care vorbim despre faptul că suntem împliniţi şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru ceea ce avem”, a spus prezentatoarea de la emisiunea ”Acces Direct”.

Întrebată ce nu i-ar ierta niciodată bărbatului de lângă ea, Mirela Vaida a spus: ”Dacă n-am avut ce să iert, sper că n-a făcut, iar dacă va face, n-o să îi iert! Ce anume, nu ştiu, dar dacă deocamdată suntem bine, eu zic s-o lăsăm aşa. Pentru că e clar că nu mi-a greşit niciodată atât de rău încât să nu fie iertabil. Oare aţi înţeles ceva?”.

Mirela Vaida, atacată în direct la emisiunea ”Acces Direct”

În luna martie, Mirela Vaida a fost la un pas de tragedie la emisiunea ”Acces Direct”, pe care o moderează la postul de televiziune Antena 1. În momentul în care a intrat în platou, vedeta a fost luată prin surprindere.

O femeie dezbrăcată a încercat că o lovească pe moderatoare cu o piatră. Poliția a intervenit atunci de urgență. Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida a fost reținută de oamenii legii, iar Mirela Vaida a depus plângere. Vedeta de televiziune este traumatizată în urma celor întâmplate.

„Mulți cred că ce mi s-a întâmplat a fost o facătură! E odios! Sunt oameni care cred că eu sau echipa mea a luat o femeie de la un spital, am fi învățat-o să se dezbrace și am fi pus-o să ia un pietroi să dea în mine. Teoria urii e noua religie a noastră. E păcat că ați ajuns să confudați prezentatorul cu emisiunea. Noi prezentăm subiecte. Nu le fabricăm. Nu facem emisiuni, nu suntem Dumnezei, suntem niște oameni. Faptul că dumneavoastră ne înjurați si ne blestemați și doriți moartea copiilor noștri, dar când viața mea este în pericol nu pot să mă abțin. Eu vreau să-mi apăr viața pentru cei trei copii, pe care îi am de crescut. Recunosc că am insomnii și întoarcerea în acest loc mă neliniltește. Mi-e frică să mai vin în acest platou”, a spus vedeta după incidentul prin care a trecut.

citește și...