Cine este femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida! Ce au descoperit oamenii legii în sacoșa ei

20.03.2021, 10:04
Cine este femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida! Ce au descoperit oamenii legii în sacoșa ei
Cine este femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida! Ce au descoperit oamenii legii în sacoșa ei

Mirela Vaida a trecut prin momente dificile vineri, 19 martie, după ce a fost atacată de o femeie în platoul emisiunii pe care o moderează la Antena 1. 

Atacatoarea prezentatoarei tv de la ‘Acces Direct’ a fost reținută de polițiști, după ce a aruncat în Mirela Vaida cu un bolovan.

Din primele investigații, se pare că femeia dezbrăcată voia să o omoare pe vedetă. Mai mult, a strigat în gura mare că a vrut să o omoare pe prezentatoare: ”Să-mi dai banii! Să-mi dai banii!”

Agresoarea Mirelei Vaida a fost reținută

Conform știripesurse.ro, înainte de a pătrunde în platoul emisiunii, aceasta s-a schimbat lângă o rulotă, iar în sacoșa ei au fost descoperite mai multe pietre.

Ea ar fi pătruns în clădirea Antenei 1 pe o ușă care nu era asigurată de pază. În plus, agresoarea fusese externată de la Spitalul Obregia pe data de 12 martie, cu diagnosticul de „retard”.

Oamenii legii au intervenit de urgență, iar atacatoarea a fost transportată la spital.

„În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi pătruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, au precizat surse judiciare pentru stiripesurse.ro.

citește și...