Mirela Vaida, izolată la domiciliu după ce emisiunea ‘Acces Direct’ a fost suspendată! Cum se simte vedeta

31.07.2020, 12:44
Mirela Vaida, izolată la domiciliu după ce emisiunea 'Acces Direct' a fost suspendată! Cum se simte vedeta
Mirela Vaida, izolată la domiciliu după ce emisiunea 'Acces Direct' a fost suspendată! Cum se simte vedeta

În urmă cu câteva zile, Mirela Vaida anunța că emisiunea ‘Acces direct’ a fost suspendată, iar la tv vor difuza ediții înregistrate.

Prezentatoarea tv a specificat că producătorii au luat această decizie, în urma confirmării a mai multe cazuri de coronavirus printre membrii echipei.

Primii care au fost descoperiți pozitiv la testele COVID-19 au fost Vulpița și soțul ei, Viorel Stegaru. Drept urmare, s-a luat decizia ca emisiunea să fie întreruptă începând de marți, 28 iulie, în perioada în care membrii echipei sunt nevoiți să stea acasă, în izolare.

Emisiunea ‘Acces Direct’ a fost suspendată

‘Așa cum știți, săptămâna trecută cei doi frați au fost depistați pozitivi cu coronavirus. Toți cei care au intrat în contact direct cu ei au fost izolați. Se pare că unii dintre colegii care au interacționat cu ei s-au simțit din ce în ce mai rău. În urma testării, au ieșit și ei pozitivi. Noi am decis să nu mai continuăm emisiunea în această săptămână. Am fost forțați să intram mai devreme în vacanță’, a spus Mirela Vaida la Antena Stars.

Cum se simte vedeta

Mirela Vaida a ținut să precizeze că momentan se simte bine și nu are niciun simptom, dar a precizat că, pentru siguranța familiei sale, va face mai multe teste PCR.

‘Nu am absolut niciun simptom. Toată lumea e bine, deocamdată. Voi sta în izolare 14 zile’, a completat prezentatoarea tv.

Această perioadă nu este deloc rea pentru prezentatoarea emisiunii ‘Acces direct’, care acum are mai mult timp pentru micuții săi și familie.

Pe contul ei de Instagram, Mirela Vaida a publicat un video în care le-a arătat fanilor virtuali cum își petrece timpul în izolare. În imaginile postate de aceasta, se vede locul de joacă amenajat special pentru cei trei copii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Bataie cu perne ??? #mirelavaida #home #momof3 #kids #bigfamily❤️ #calduramare #izolare #vara

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida) pe

Vulpiţa şi Viorel au coronavirus

Protagoniştii serialului „Vulpiţa şi Viorel”, adică soţii Veronica şi Viorel Stegaru, difuzat în cadrul emisiunii „Acces direct” de pe Antena 1, s-au infectat cu coronavirus.

Mirela Vaida a explicat, în direct, că cei doi, Veronica Vulpița și Viorel au fost testați pozitiv cu coronavirus.

‘La ora 16:30, după ultima ședință pe care am avut-o, eu eram deja cablată, machiată. În acel moment au venit rezultatele. Noi am fost precauți și bine am făcut’, a spus Mirela Vaida, în urmă cu o săptămână.

De asemenea, Mirela Vaida a povestit cum a aflat că Veronica Vulpița și Viorel sunt depistați pozitiv cu coroanvirus.

“Veronica s-a întors de la Blăgești. A plecat din București, aici unde erau mereu supravegheați. La noi se respecta cu strictețe toate regulile impuse. (…) Veronica nu a făcut febră, iar soțul ei s-a simțit bine. Pentru ca lucrurile să fie foarte clare, producătorii de la Acces direct s-au gândit să le facă un test, iar acesta a ieșit pozitiv la soții Stegaru”, a mai spus prezentatoare emisiunii Acces Direct.

citește și...