VIDEO / Mirela Vaida, atacată în direct la TV. O femeie dezbrăcată a vrut să o lovească cu un bolovan

19.03.2021, 19:28
VIDEO / Mirela Vaida, atacată în direct la TV. O femeie dezbrăcată a vrut să o lovească cu un bolovan
VIDEO / Mirela Vaida, atacată în direct la TV. O femeie dezbrăcată a vrut să o lovească cu un bolovan

Mirela Vaida a trecut prin momente cumplite la emisiunea ”Acces Direct” de vineri, 19 martie 2021.

Mirela Vaida a fost la un pas de tragedie la emisiunea ”Acces Direct”, pe care o moderează la postul de televiziune Antena 1. În momentul în care a intrat în platou, vedeta a fost luată prin surprindere. O femeie dezbrăcată a încercat că o lovească pe moderatoare cu o piatră.

Extrem de panicată și în stare de șoc, Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi.


Mirela Vaida, atacată în direct la TV. Susține că primește amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban

”Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în paltou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metrou. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune, mi-a zis că ”după 16 ani o să ies și o să te omor”. Nu știu dacă e coincidență de nume… M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a declarat Mirela Vaida imediat după incident, potrivit spynews.ro.

Prezentatoarea TV abia a mai putut continua emisiunea. ”Femeia asta a venit săgeată la mine și fix spre capul meu cu pietroiul. Nu știu, m-am șocat, pentru că nu înțelegeam ce se întâmplă și nu am avut nici prezență de spirit ca să acționez mai repede. Norocul meu e că nu m-a nimerit. Ce să vă spun… Sper să reușesc să continui emisiunea. Doamna psiholog a intrat în direct să mă ajute”, a mai spus ea.

„Nu știm cine este doamna, a intrat dezbrăcată. Nu am depus o plângere, dar ar fi bine să fac”, a adăugat vedeta.

Poliția a intervenit de urgență după incidentul de la ”Acces Direct”. Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida a fost reținută

Poliția a intervenit de urgență după ce Mirela Vaida a fost atacată de o femeie dezbrăcată. Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida a fost reținută de oamenii legii, care au identificat-o pe atacatoare, despre care spun că ar fi fost externată de curând de la Spitalul Obregia, respectiv pe 12 martie. Agresoarea este din Iași și are aproximativ 40 de ani, precizează sursa mai sus-menționată.

„În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi pătruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, au precizat surse judiciare.

citește și...