Motivul pentru care Mirela Vaida nu și-a dus copiii la grădiniță. ”Împreună cu soțul meu am decis”

15.09.2020, 09:38
Motivul pentru care Mirela Vaida nu și-a dus copiii la grădiniță. ”Împreună cu soțul meu am decis”
Motivul pentru care Mirela Vaida nu și-a dus copiii la grădiniță. ”Împreună cu soțul meu am decis”

Prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida a mărturisit că nu și-a dus copiii la grădiniță anul acesta. Ea a explicat și care a fost motivul pentru care a luat această decizie.

Noul an școlar a început în data de 14 septembrie, în condiții atipice din cauza pandem,iei de coronavirus. Mirela Vaida a decis, împreună cu soțul ei, să nu-i ducă la grădiniță pe copiii lor. Vedeta a explicat care a fost motivul pentru care a luat această hotărâre.

Prezentatoarea de televiziune susține că nu a fost convinsă de autorități că au luat cele mai bune măsuri pentru începerea în siguranță a noului an școlar.

“Nu i-am trimis la grădiniță pentru că am tot urmărit ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni și pare că ne-a luat pe nepregătite tot ce s-a întâmplat, nu mai vorbim de lipsa de comunicare, despre mesajele haotice, nu mai vorbim despre dezorganizarea generală și, aseară, eu împreună cu soțul meu am decis să nu ne trimitem copiii la grădiniță pentru că pe noi nu ne-a convins orice autoritate publică că ei (n.r. copiii) vor fi în siguranță”, a declarat Mirela Vaida la Antena3.

Nemulțumită de condiții

”Eu copiii nu îi am la o grădiniță privată, ci la una de stat într-o comună din județul Ilfov, una renumită, o comună mare. Din lipsă de bani, că înțelegem că nu sunt bani niciodată, mai ales acum în pandemia asta care ne-a luat total pe nepregătite, noi nu avem un asistent medical sau un medic care să trieze copiii la intrare. Vorbesc la nivel general: nu s-au primit nici măștile mult promise, nici tabletele mult promise, nu s-au primit nici măcar manualele care lipsesc la foarte multe clase, nu s-au realizat nici minimele condiții de siguranță.

Dacă noi, părinții, nu am fi conștienți că acolo trăiesc copiii noștri 3-4 ore pe zi, un an de zile și că acolo trebuie să fie un mediu în care lor să li se asigure nu doar educația, dar sănătatea în primul rând, nu s-ar fi făcut nimic. Noi, părinții, suntem cei care cumpărăm dezinfectanți, cumpărăm măști, cumpărăm prosoape de unică folosință, cumpărăm tot ceea ce trebuie să ne știm copiii în siguranță”, a mai spus Mirela Vaida.

citește și...