Mirela Vaida, decisă să depună plângere pentru tentativă de omor. Ce riscă femeia care a atacat-o cu un bolovan

22.03.2021, 13:24
Mirela Vaida, decisă să depună plângere pentru tentativă de omor. Ce riscă femeia care a atacat-o cu un bolovan
Mirela Vaida, decisă să depună plângere pentru tentativă de omor. Ce riscă femeia care a atacat-o cu un bolovan

Mirela Vaida a trecut prin momente dificile, vineri seară, 19 martie, după ce a fost atacată de o femeie dezbrăcată, în propria emisiune. Prezentatoarea show-ului ‘Acces direct’ este mai hotărâtă ca niciodată să depună plângere pentru tentativă de omor. 

Mirela Vaida se teme pentru viața ei și a familiei sale, așa că a decis să depună plângere la Secţia 4 de Poliţie din Capitală. Potrivit Spynews, vedeta va merge în cursul zilei de astăzi la Poliție.

Mirela Vaida va merge la Poliție să depună plângere

Dacă se va descoperi că fapta a avut discernământ, femeia de 40 de ani care a atacat-o pe Mirela Vaida riscă ani buni în închisoare. În plus, femeia ar avea probleme mari de sănătate, iar în prezent este internată la Spitalul Alexandru Obregia din Bucureşti.

”Când am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, până am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet care urla continuu: ”Să îmi dai banii, să îmi dai banii”.

Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă. Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului. Cei de la poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi. Nu ştim cum a ajuns până aici, mai avea încă o sacoşă cu vreo trei-patru-pietroaie pregătite acolo în spate la intrare”, a povestit Mirela Vaida în stare de șoc.

Cine este femeia care a atacat-o

Conform știripesurse.ro, înainte de a pătrunde în platoul emisiunii, aceasta s-a schimbat lângă o rulotă, iar în sacoșa ei au fost descoperite mai multe pietre.

Ea ar fi pătruns în clădirea Antenei 1 pe o ușă care nu era asigurată de pază. În plus, agresoarea fusese externată de la Spitalul Obregia pe data de 12 martie, cu diagnosticul de „retard”.

Oamenii legii au intervenit de urgență, iar atacatoarea a fost transportată la spital.

„În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi pătruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, au precizat surse judiciare pentru stiripesurse.ro.

citește și...