Mihai Mitoșeru, despre relația cu Oana Zăvoranu. ”Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari”

11.05.2022, 11:45
Mihai Mitoșeru, despre relația cu Oana Zăvoranu. ”Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari”
Mihai Mitoșeru, despre relația cu Oana Zăvoranu. ”Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari”

Actorul și prezentatorul de televiziune Mihai Mitoșeru  a făcut dezvăluiri din relația pe care a avut-o cu ani în urmă cu nimeni alta decât Oana Zăvoranu, în vârstă de 48 de ani. Acesta a explicat, printre altele, ce anume nu a funcționat între ei. ”Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari”, a mărturisit Mihai Mitoșeru.

În urmă cu foarte mulți ani, Mihai Mitoșeru a avut o relație cu Oana Zăvoranu. Acesta a făcut acum dezvăluiri, pentru revista Viva, despre acea perioadă și despre motivele care au dus la separare. Mihai Mitoșeru a format un cuplu cu Noemi Dragomir, însă căsnicia lor s-a destrămat în octombrie 2019. Camelia Mitoșeru, mama actorului și prezentatorului de televiziune, a avut o relație foarte apropiată cu nora sa.

Oana Zăvoranu are două mariaje la activ. Vedeta a fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Cei doi nu au copii, însă Oana Zăvoranu a mărturisit că își dorește acest lucru. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au aniversat în luna septembrie a anului trecut, 2021, patru ani de căsnicie. Nași le-au fost omul de afaceri Silviu Prigoană și actuala sa parteneră de viață, Mihaela Prigoană. Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas.

Mihai Mitoșeru, despre relația cu Oana Zăvoranu. ”Mi se pare una dintre cele mai mișto femei pe care le-am cunoscut în viața asta”

”Cu Oana m-am cunoscut acum 20 de ani și a fost o atracție reciprocă. Eram două persoane la fel, nebune în sensul frumos, pline de viață, cu umor. Ieșeam, ne distram, dansam. Eram însă la fel, vulcanici, ne puteam iubi la maximum sau ne puteam certa la fel, dacă am fi rămas împreună”, a declarat Mihai Mitoșeru pentru sursa mai sus-menționată.


”Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari. Dar în continuare mi se pare una dintre cele mai mișto femei pe care le-am cunoscut în viața asta. Este o persoană plină de viață”, a adăugat acesta.

citește și...