FOTO / Oana Zăvoranu a aniversat patru ani de căsnicie. Ce frumoasă a fost vedeta, dar ce bine a arătat și nașa, Mihaela Prigoană!

12.09.2021, 12:35
FOTO / Oana Zăvoranu a aniversat patru ani de căsnicie. Ce frumoasă a fost vedeta, dar ce bine a arătat și nașa, Mihaela Prigoană!
FOTO / Oana Zăvoranu a aniversat patru ani de căsnicie. Ce frumoasă a fost vedeta, dar ce bine a arătat și nașa, Mihaela Prigoană!

Oana Zăvoranu, în vârstă de 48 de ani, a aniversat patru ani de căsătorie cu Alex Ashraf. Vedeta a dat publicității mai multe imagini de la cununia religioasă, unde nași au fost omul de afaceri Silviu Prigoană și actuala sa parteneră de viață, Mihaela perigoană. Nașa și fina au arătat superb la evenimentul din urmă cu patru ani.

Oana Zăvoranu are două mariaje la activ. Vedeta a fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Cei doi nu au copii, însă Oana Zăvoranu a mărturisit că își dorește acest lucru. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au aniversat în urmă cu câteva zile, patru ani de căsnicie. Nași le-au fost omul de afaceri Silviu Prigoană și actuala sa parteneră de viață, Mihaela Prigoană. Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Oana Zăvoranu a dat publicității mai multe fotografii de la cununia religioasă și a transmis și un mesaj. La evenimentul din urmă cu patru ani, Oana Zăvoranu a purtat o ținută de culoare rășie cu imprimeu floral alb, vaporoasă ș decoltată, în care a arătat superb. Nic i nașa, Mihaela Prigoană, nu a fost mai prejos. Aceasta a arătat extraordinar de bine într-o rochie mulată, de culoare neagră, care i-a pus foarte bine în valoare silueta.

Oana Zăvoranu a aniversat patru ani de căsnicie. ”Sunt mai îndrăgostită de oricând de soțul meu”

”9 SEPTEMBRIE 2017 ✨✨ Cea mai importanta zi a casatoriei mele ?‍❤️‍?‍??‍❤️‍?‍??‍❤️‍?‍? In acea zi mi-am unit destinul cu al sotului meu cu ”cununii”, cum imi place mie sa zic glumind, avandu-i ca nasi  pe Silviu si Mihaela Prigoana ??? Azi, la 4 ani de la fericitul eveniment, sunt mai indragostita ca oricand de sotul meu, mai fericita, mai implinita si mai puternica decat am fost vreodata, din toate punctele de vedere ?????? Mi-am intrat in TOATE DREPTURILE MELE, SUNT PE DEPLIN STAPANA PE MINTILE, BANII, VIATA SI DECIZIILE MELE, mi-am luat viata in maini asa cum trebuia de mult timp sa o fac… ar fi multe de spus dar nu acum si nu aici…??? Azi, din nou mi se adevereste ca CE A UNIT DUMNEZEU NIMENI PE PAMANTUL ASTA NU POATE DESPARTI ??  SI CA CE ESTE AL MEU, RAMANE NUMAI AL MEU, indiferent in ce domeniu sau zona as face referire ???”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina sa de Facebook.


”La cat mai Multi Ani impreuna sotul meu iubit si bun, sa ne Dea Dumnezeu sanatate, noroc si fericire impreuna pana in ultimul moment, ca EL stie cel mai bine ce ne da fiecaruia dintre noi si vede tot ce trebuie sa vada  ????????? EL mi-a dat forta si putere sa fiu azi femeia care sunt ? Te iubesc Alexandru Ashraf si sunt fericita ca esti in viata mea ??? ESTI NUMAI AL MEU, IAR EU  NUMAI A TA ??? Stiu ca mama ta zambeste acolo sus ca stie ca te-a lasat pe cele mai bune maini ?? Dumnezeu sa ne binecuvanteze, sa ne lumineze mereu mintile, sa ne ocroteasca si sa ne pazeasca familia de orice rau, de dusmani stiuti sau nestiuti, de boli si desfranare, de patimi, rautate, invidie, ura sau nevoi ??❤️ God Bless Us
???✨✨✨ OANA SI ALEX FOREVER ?????”, a încheiat vedeta.

citește și...