Care este starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru. ”O lună a fost foarte grea, într-adevăr”

05.04.2021, 11:56
Care este starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru. ”O lună a fost foarte grea, într-adevăr”
Care este starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru. ”O lună a fost foarte grea, într-adevăr”

Actrița Camelia Mitoșeru a explicat cum se simte în prezent, după ce a avut mari probleme de sănătate.

Camelia Mitoșeru s-a confruntat cu probleme de sănătateîn ultima perioadă de timp. Mama lui Mihai Mitoșeru a fost internată de urgență în spital și a fost operată. Camelia Mitoșeru ajuns pe mâna medicilor după ce a fost diagnosticată cu o tumoră beningnă-meningiom. După operația pe creier, Camelia Mitoșeru a fost din nou internată din cauza altor probleme de sănătate, însă a trecut cu bine și peste această situație.

Acum, Camelia Mitoșeru a explicat, la postuil de televiziune Antena Stars, cim se simte și care este starea sa de sănătate.

Care este starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru. ”Nu mi-a fost nici teamă, nu mi-am făcut nici griji”

Camelia Mitoșeru susține că se simte cât se poate de bine în prezent.

”A fost o intervenție foarte grea și a durat foarte mult. Mulțumesc lui Dumnezeu, mă simt excelent. Ies singură din casă! Merg la cumpărături, ies în curte cu cățelul de două ori pe zi. Mă simt foarte, foarte bine. A stat Mihai o grămadă de timp, după am fost din nou în spital, pentru recuperare, bineînțeles. Azi împlinesc două luni de la operație. O lună a fost foarte grea, într-adevăr, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste. Întâi a stat Mihai cu mine, apoi a venit fosta nevastă a lui Nae Lăzărescu și a stat cu mine”, a declarat actrița, citată de spynews.ro.

”Nu mi-a fost nici teamă, nu mi-am făcut nici griji, dar asta nu înseamnă că după ce am fost la domnul profesor Ciurea, după aceea am fost la încă 2 spitale, așa, pentru liniștea mea. Am vrut să mă verific pe mine. M-am dus la domnul profesor cu inima deschisă. Luni m-a băgat în operație și nu a avut sânge. Bineînțeles, că Mihai a pus imediat pe Internet și miercuri, 3 februarie, m-a băgat în operație”, a completat Camelia Mitoșeru.

citește și...