Silviu Prigoană, transformat total după patru ani de căsnicie cu Mihaela! Cum arată acum afaceristul

27.05.2020, 17:39
Silviu Prigoană, transformat total după patru ani de căsnicie cu Mihaela! Cum arată acum afaceristul
Silviu Prigoană, de nerecunocut după patru ani de căsnicie cu actuala soție 

Silviu Prigoană își trăiește a doua tinerețe! După divorțul de Adriana Bahmuțeanu, afaceristul și-a găsit liniștea și fericirea în brațele Mihaelei Botezatu, pe care a cunoscut-o în urmă cu mai bine de 5 ani.

‘Sunt într-o relaţie minunată de cinci-şase luni, mă simt minunat, confortabil, mi-am găsit liniştea şi echilibrul, nu mai am nevoie de scandal şi de circ. Nu mă mai interesează circuri’, spunea Silviu Prigoană, în 2015.

Silviu Prigoană, de nerecunocut după patru ani de căsnicie cu actuala soție

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuteanu au avut o perioadă lungă de scandaluri și împăcări, iar mariajul lor s-a încheiat urât. Din fericire, norocul i-a surâs din nou lui Silviu de când a întâlnit-o pe Mihaela. Mia, așa cum este alintată de apropiați, a avut o patiserie și o cofetărie în Făgăraș, acolo unde a locuit împreună cu cei trei copii pe care îi are dintr-o relație anterioară.

În 2015, ea l-a cunoscut pe Silviu Prigoană prin intermediul lui Marcel Toader, un prieten comun al lor. Pentru că se înțelegeau de minune, cei doi au decis în 2016 să se căsătorească. Deși au trecut câțiva ani de atunci, Silviu și Mihaela au o căsnicie armonioasă și plină de iubire.

Se pare că Mia este iubită și de cei patru băieți al lui Silviu Prigoană. Acesta are doi băieți cu Adriana Bahmuțeanu, și doi din prima căsnicie.

‘Mia este o femeie calmă, caldă, nu mi-o imaginez vreodată să se certe. Și-a câștigat respectul copiilor lui Silviu și chiar a adus liniștea în casa lui. Cinci ani de relație și patru de căsnicie au fost importanți pentru ei’, au mărturisit apropiații cuplului pentru Click! 

Silviu Prigoană, ginere pentru a şaptea oară

Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas.

‘Da, este adevărat! Ne-am căsătorit la o mănăstire departe de București, în luna martie, pe 8, de Ziua Femeii. A fost un cadou pentru mine și o ceremonie foarte restrânsă, doar noi și nașii‘, declara Silviu Prigoană.

Tot Mihaela a adus și unele îmbunătățiri în viața lui Silviu Prigoană. El a ales să renunțe definitiv la hainele negre, iar acum este total transformat… în bine.

‘Am purtat haine negre 15 ani. Motivul a fost foarte simplu. La începuturi, când ieșeam pe la evenimente, se găseau unii să comenteze că nu am pantofii asortați cu cureaua de la ceas, cămașa nu e nu știu cum, tot felul de băgători de seamă.

Și atunci, un fost coleg de-ai mei, care lucrează ca designer la brand-ul Boss, mi-a zis să mă îmbrac în negru, că nu am cu ce să greșesc. În rest, nu a avut nici o conotație funerară. Acum am cămăși de toate culorile, chiar și cu palmieri, ananași și alte fructe. Mihaela a avut un cuvânt mare de spus. Ca să vezi cum e viața asta, am renunțat la o brunetă, mi-am tras haine colorate, mi-am dat jos mustața și mi-am tras o blondă, ca să vei ce modificări substanțiale’, declara Silviu Prigoană pentru Click!

citește și...