Oana Zăvoranu spune tot adevărul despre relația cu Pepe. ”Un om rănit se ascunde, nu era rănit”

31.05.2021, 10:54
Oana Zăvoranu spune tot adevărul despre relația cu Pepe. ”Un om rănit se ascunde, nu era rănit”
Oana Zăvoranu spune tot adevărul despre relația cu Pepe. ”Un om rănit se ascunde, nu era rănit”

Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri neașteptate despree primul ei soț, cântărețul Pepe.

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a acestui an, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.

În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei.  Invitată la podcastul realizat de Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a făcut declarații despre fostul ei soț, Pepe.

Oana Zăvoranu spune tot adevărul despre relația cu Pepe. ”Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva”


Oana Zăvoranu a afirmat că a ajuns să divorțeze de Pepe pentru că nu îl mai iubea. ”Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe. Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu pe care îl iubesc pe bune”, a spus vedeta, potrivit spynews.ro.

”El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol principal și că nu puteau să stingă lumină. Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat”, a completat aceasta.

Oana Zăvoranu a comentat și despre cât de repede s-a căsătorit Pepe după separarea de ea și a afirmat că nu a crezut niciodată în mariajul artistului cu Raluca Pastramă. ”Câte luni au trecut până când s-a căsătorit el? Vreo 8-9 luni. Bă, dar nu, adică, niciun doliu așa nu purtăm? Eu eram infidela, aruncam cu ouă! El nu a plâns, șase luni a fost pe la televizor, a suferit în el. Cât timp a trecut până când și-a pus el pirostriile? Eu eram infidela! În timpul ăsta nu a stat degeaba. Nu că și-a făcut o relație, dar s-a și însurat. Doliul se poartă un an!”, a spus Oana Zăvoranu, conform sursei mai sus-menționate. ”Nu am crezut niciodată în această căsnicie, îmi pare rău. Niciodată! Mai auzeam și eu una alta, plânsete, alea, alea. Mai sună lumea, Bucureștiul ăsta este mic! Mai dă dedicații, mai alea, alea. În momentul în care se întâmplă ceva fără să ai vreo vină și nu te mai iubesc, la mine nu e să mai încercăm. Scandalul și tot ce s-a întâmplat cu el a fost pentru că am fost ațâțată. Nu am suferit deloc, eu am fost ofticoasă. L-am iubit și s-a terminat. Mai departe a fost oftică”, a adăugat ea.

 

citește și...