În ce relații a rămas Mihai Mitoșeru cu fosta sa soție. ”După o iubire așa mare este greu să rămâi doar prieten”

10.12.2020, 15:14
În ce relații a rămas Mihai Mitoșeru cu fosta sa soție. ”După o iubire așa mare este greu să rămâi doar prieten”
În ce relații a rămas Mihai Mitoșeru cu fosta sa soție. ”După o iubire așa mare este greu să rămâi doar prieten”

Mihai Mitoșeru a dezcăluit în ce relații a rămas cu fosta sa parteneră de viață, Noemi.

Actorul și prezentatorul de televiziune Mihai Mitoșeru a făcut declarații despre relația în care a rămas cu fosta sa soție, Noemi. Mama lui Mihai Mitoșeru a mărturisit recent, la o emisiune de televiziune, că speră ca fiul ei și fosta sa noră să se împace. Mihai Mitoșeru a afirmat că își dorește ca într-o zi să poată comunica normal cu cea care i-a fost parteneră de viață.

”Niște oameni normali vorbesc, mai ales după 14 ani de relație. La un moment dat, în viziunea ei, eu păream vinovat pentru tot ce se întâmpla rău în viața ei. Nu am putut, din păcate, trece peste starea asta a ei, am încercat să o ajut. Am rămas fără soluții, după ce am încercat un an și jumătate. N-aș putea spune că am rămas prieteni, am avut o relație frumoasă și puternică, cu sentimente intense. După o iubire așa mare este greu să rămâi doar prieten. Îmi doresc să ajungem să comunicăm normal, într-o zi…”, a declarat Mihai Mitoșeru pentru playtech.ro.

Mihai Mitoșeru, despre colegele lui de la Kanal D

De curând, Mihai Mitoșeru a apărut la emisiunea ”Teo Show”, moderată de Teo Trandafir la Kanal D, unde i-a ținut locul lui Bursucu. Mihai Mitoșeru a comentat despre acest lucru, dar și despre relația pe care o are cu Teo Trandafir.

”Pe Teo Trandafir o cunosc de 21 de ani, de când eu începusem să prezint emisiunea ”Bingo” și ea prezenta un matinal cu Mircea Badea. Eram în aceeași gașcă. Eu așa am învățat, nu am făcut o școală de televiziune. Am terminat Actoria și am intrat direct în televiziune. Școala mea s-a numit furt de meserie de la Teo, am stat pe lângă ea, este un profesionist, cea mai bună profesoară și cea mai bună femeie din televiziune, după părerea mea, de departe. Este un prieten adevărat, pe care m-am putut baza la orice oră, în orice moment, de 21 de ani de când ne cunoaștem. I-am ținut locul lui Bursucu puțin, care a lipsit motivat, a avut filmări speciale pentru sărbători”, a explicat acesta pentru sursa mai sus-menționată.

De asemenea, Mihai Mitoșeru a făcut declarații și despre Andreea Mantea, colega sa de la emisiunea ”Se strigă darul”. ”Șansele (n.r. de a se relua emisiunea) sunt foarte mari, depinde acum de încheierea acestei pandemii ca să se reia nunțile. Reluările au făcut audiențe foarte mari, suntem foarte mândri pentru ca oamenii apreciază ceea ce am făcut noi acolo. Am multe amintiri cu Andreea Mantea, pentru că ceea ce facem noi acolo este pe bune, nu jucăm teatru, competiția este reală între noi. Cred că o „bat” de mai multe ori pe Andreea Mantea, dar muncesc mai mult. La ea este mai simplu; se îmbracă frumos, dă un pic de ruj și umple lada de zestre. Eu mulg vaca, fac orice. În trei, patru ani de când lucrăm împreună la acest proiect am strâns multe amintiri frumoase”, a afirmat el.

 

citește și...