Marius Elisei face mărturisiri neașteptate. ”Am petrecut sărbătorile singur, în depresie”

19.02.2021, 16:08
Marius Elisei face mărturisiri neașteptate. ”Am petrecut sărbătorile singur, în depresie”
Marius Elisei face mărturisiri neașteptate. ”Am petrecut sărbătorile singur, în depresie”

Marius Elisei a făcut noi declarații după divorțul de Oana Roman. Acesta a mărturisit că, de sărbători, a petrecut singur, în depresie.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. După ce au divorțat oficial, Oana Roman și Marius Elisei au făcut declarații împreună.

Joi, 18 februarie 2021, Marius Elisei a fost prezent în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a făcut noi dezvăluiri despre relația sa cu Oana Roman. ”Timp de 7 ani am trecut prin multe, și momente frumoase și grele, le-am depășit”, a spus acesta. ”Am petrecut sărbătorile singur, în depresie. Divorțul nu e ușor. Am ales un divorț la notar, o instanță nu-și are rostul”, a completat el.

Marius Elisei, despre divorțul de Oana Roman. ”Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat”

”A existat foarte multă încărcătură. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat, nu au fost scandaluri la un nivel care nu poate fi depăși”, a mai spus Marius Elisei despre divorțul de oana Roman.

Marius Elisei a declarat că nici nu exclude, cu desăvârșire, o împăcare de Oana Roman: ”Timpul va decide ce se va întâmpla”, dar nici că nu-și dorește să rămână singur: ”Îmi mai doresc copii. Nu vreau să o las pe Isabela singură”.

Marius Elisei a mai declarat că nici Mioara Roman și nici părinții lui nu s-au implicat nicio secundă în discuțiile pe care acesta le-a avut cu Oana Roman. ”Mama soacră nu s-a implicat în discuțiile noastre, nici părinții mei, nici prietenii, nimeni. Părinții mei sunt foarte afectați, mai ales că am încercat de atâtea ori să ne împăcăm. Mă sună mama mereu să mă întrebe cum suntem. Și eu sunt afectat, doar că nu arăt și nu stau să plâng sau să sufăr așa. Acum nu locuim împreună, am decis să părăsesc casa pe 17 decembrie”.

citește și...