Marius Elisei are o nouă relație. Ce a dezvăluit Oana Roman

01.04.2021, 12:52
Marius Elisei are o nouă relație. Ce a dezvăluit Oana Roman
Marius Elisei are o nouiă relație. Ce a dezvăluit Oana Roman

Oana Roman a afirmat că fostul ei soț, Marius Elisei, ar fi implicat într-o nouă relație sentimentală.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. După ce au divorțat oficial, Oana Roman și Marius Elisei au făcut declarații.

Acum, Marius Elisei ar avea o nouă iubită. Oana Roman a aflat acest lucru de la fiica lor, Maria Isabela.


Marius Elisei are o nouă relație. ”Nu mi-a dat nicio explicație”

La emisiunea ”Xtra Nighit Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, oana Roman a dezvăluit că fiica sa și-a invitat tatăl să meargă cu ele în vacanță, însă acesta a refuzat fără să dea vrea explicație.

„A refuzat-o pe Iza, că doar nu îl chemam eu, că eu nu mai am nici o treabă. Iza și-a dorit foarte mult ca el să vină în vacanță. I-am zis „Uite, acum, cand am hotărât să plecăm, că e ziua mea, Iza și-a dorit foarte mult să vii și tu. Fă chestia asta pentru ea.” A zis că nu vine. Nu mi-a dat nici o explicație. Și astă-seară a zis tot nu. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. Și în final a zis că are”, a declarat oana Roman, potrivit spynews.ro.

„I-am zis că trebuie să existe momente în care să mai fim și noi doi cu ea. Să mai mergem la un restaurant, la o masă. Vine, stă cu ea, nimic de reproșat. Dar să fim noi amândoi și Iza nu vrea. În ultima vreme nu prea mai vrea să ne vedem. Acum mama e plecată, că înainte îl deranja mama. Dar tot nu vrea să vină. Probabil că îi e frică să nu își strice această relație”, a completat Oana Roman.

citește și...