Maria Constantin, despre Gabriela Cristea. ”Supraponderală și rea”

18.03.2021, 10:53
Maria Constantin, despre Gabriela Cristea. ”Supraponderală și rea”
Maria Constantin, despre Gabriela Cristea. ”Supraponderală și rea”

Interpreta de muzică populară Maria Cosntantin a făcut declarații neașteptate despre vedeta de televiziune Gabriela Cristea.

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragoste. Cel cu care formează artista un cuplu se numește Robert Stoica. Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.  Acum, între cele două vedete care au fost căsătorite cu Marcel Toader este scandal.

Maria Constantin a fost pusă, în cadrul rubricii ”Spui tot sau îți ia gura foc”, de la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV, să numească trei defecte ale Gabrielei Cristea. ”A cincea soție. Dacă eu am fost a șasea, ghici ciupercă ce e? În momentul de față am observat că are problemă cu greutatea. N-o cunosc personal. Din descrierile fostului soț… îmi spunea că este o femeie foarte rea. Fostul soț mi-a zis, care din păcate nu mai este. Asta e din descrierile lui, eu nu știu mai multe. Nu ar fi neapărat un defect „supraponderală”. Am văzut niște filmări recente și am văzut că a luat ceva în greutate, dar asta nu e de judecat, are deja doi copii”, a afirmat maria Constantin, relatează revista Viva.

Maria Constantin, după ce a comentat pe seama Gabrielei Cristea

După ce a comentat despre Gabriela Cristea la Pro TV, Maria Constantin a făcut declarați pe acest subiect la postul de televiziune Antena Stars.

„S-a ajuns dintr-o simplă chestie pe care am spus-o, a explodat așa toată lumea. Dar ce am spus? Că nu am zis nenică mare chestie. Era ceva de genul cu trei defecte ale Gabrielei Cristea, dar eu am spus că nici n-am cunoscută pe Gabriela Cristea vreodată față-n-față. A trebuit să spun ceva și am zis din spusele altora și din ce am observat eu. Oricum consider eu și din fotografiile mult mai vechi că mi se pare o femeie foarte frumoasă. Și atât am apucat să spun pentru că am observat că este la un reality show, am văzut că a mai luat în greutate, e normal, după două sarcini”, a spus Maria Constantin la emisiunea ”Xtra Night Show”, potrivit spynews.ro.

„Asta este că aici s-a interpretat. Eu am spus că fostul soț asta îmi spunea despre ea. Eu nu știu că nu am vorbit cu ea, nu am stat cu ea, nici măcar nu mă salut sau ceva mai mult, așa că nu am de unde să știu cum este așa că mi s-a spus că este rea”, a adăugat solista de muzică populară.

Reacția Gabrielei Cristea la comentariile Mariei Constantin

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a reacționat după declarațiile pe care Maria Constantin le-a făcut la adresa ei.

„Mă interesează atât de puțin încât….Nu am avut curiozitatea să ascult, nu am avut răbdarea și nici timpul necesar. Nu este nici prima, și nici ultima care o să mai facă treaba asta. Noi avem alte preocupări. Noi avem o viață mișto. Este departe de mine”, a spus vedeta, conform sursei mai sus-menționate.

”Este o chestie de trecut, nici nu mai țin minte că mi s-a întâmplat așa ceva în viața asta. Nu mă mai sperie treaba asta. Eu nici nu o cunosc pe doamna. Nu mi-am permis niciodată să spun ceva urât la adresa cuiva”, a adăugat ea.

 

citește și...