Gabriela Cristea și Tavi Clonda au aniversat un an de la căsătoria religioasă. Cum au sărbătorit cei doi

30.08.2020, 11:22
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au aniversat un an de la căsătoria religioasă. Cum au sărbătorit cei doi
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au aniversat un an de la căsătoria religioasă. Cum au sărbătorit cei doi

Prezentatoaea de televiziune Gabriela Cristea și partenerul ei de viață, Tavi Clonda, au sărbătorit un an de la cununia lor religioasă.

Gabriela Cristea a ținut să marcheze importantul eveniment din viața ei și a lui Tavi Clonda și pe pagina sa de socializare.

”Săptămâna astaa am împlinit un an de la căsătoria religioasă, în primăvară am făcut 5 ani de când suntem luați cu acte, iar în toamnă se împlinesc 7 ani de când ne iubim. De data asta nu am ieșit la restaurant, am făcut doar niște poze în curtea casei noastre și așteptăm momentul în care vom putea ieși la o întâlnire ca pe vremuri”, a spus vedeta de televiziune.

Cum a început povestea lor de dragoste

Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda. Din mariajul acestora au rezultat două fetițe adorabile, Victoria și Iris.

Despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și Tavi Clonda a povestit Gabriela Cristea într-un interviu pentru Antena Stars. Prezentatoarea TV a mărturisit că s-a dus la Tavi Clonda să-i facă un compliment pentru felul în care arăta, însă ceea ce i-a spus acesta a lăsat-o mască.

”Era îmbrăcat într-o cămașă roșie și mi se părea foarte îndrăzneț să porți așa ziua.Și i-am zis că ce cămașă mișto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roșie superbă și mi-a zis: „Am poftit la rochia ta”.

Iar eu m-am șocat și am zis: „Cum îndrăznește să spună așa ceva”, dar nu m-am exteriorizat. După care m-am gândit dacă se dă la mine. și din momentul ăla mi s-au aprins beculețele și s-au declanșat toate. Și s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit”, a declarat Gabriela Cristea.

Ce spune despre fiica ei cea mare

Într-o postare pe care a făcut-o în mediul online, Gabriela Cristea a vorbit despre fiica sa cea mare, Victoria.

”Ea este Victoria, o bucățică din fericirea și împlinirea mea ca om, ca femeie. Stau deseori cu ea în brațe și mă întreb dacă e real ce trăiesc și uneori mă trezește tot ea la realitate cu câte o vorbă rostită stâlcit care mă face să râd sau cu câte o prostioară pe care o face pe ascuns.

Ne solicită mult, dar mi se pare incredibil de frumos că după ce fetele dorm, noi tot despre ele vorbim. Iris vine și ea “tare din spate”, iar tati e mândru ca un cocoș atunci când ne vede pe toate trei”, a mărturisit vedeta de televiziune.

 

citește și...