Ce spune Tavi Clonda despre al treilea copil. Soțul Gabrielei Cristea a dat din casă

18.07.2020, 12:06
Ce spune Tavi Clonda despre al treilea copil. Soțul Gabrielei Cristea a dat din casă
Ce spune Tavi Clonda despre al treilea copil. Soțul Gabrielei Cristea a dat din casă

Tavi Clonda a făcut declarații despre eventualitatea ca el și soția sa, vedeta de televiziune Gabriela Cristea, să aibă al treilea copil.

Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda. Din mariajul acestora au rezultat două fetițe adorabile, Victoria și Iris, de care cei doi sunt foarte mândri. Despre eventualitatea de a avea al treilea copil a făcut Tavi Clonda declarații la o emisiune de televiziune de la postul de televiziune Antena Stars.

Cântărețul a mărturisit că nici el, nici partenera lui de viață, Gabriela Cristea, nu se gândesc să mai aibă un bebeluș, cel puțin deocamdată.

”Nu, că nu mai putem deocamdată, nu avem planuri pentru al treilea copil”, a explicat Tavi Clonda, potrivit spynews.ro.

Artistul a vorbit și despre cum este viața de părinte.

”La primul copil ești mai grijuliu, la al doilea, știi cum e, nu mai ești așa grijuliu, iar pe al treilea îl lași să crească singur”, a adăugat el.


Gabriela Cristea, protagonistă în cel mai recent videoclip al soțului

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea apare în cel mai nou videoclip al soțului ei, muzicianul Tavi Clonda. Aceasta a filmat în costum de baie, după ce a slăbit foarte mult.

Gabriela Cristea a slăbit enorm în ultima perioadă de timp și arată foarte bine. Pentru că arată spectaculos, vedeta a fost una dintre protagonistele noului videoclip al piesei ”Prea cald”, a soțului ei, Tavi Clonda, lansată de curând. În videoclipul piesei apar numeroase vedete din showbiz-ul autohton.

Gabriela Cristea apare, în videoclip, în costum de baie și arată extaordinar de bine.

”A fost o experiență interesantă, pentru că a trebuit să ne filmăm unul pe celălalt. Am avut multe cerințe pe ”platou”, dar nu mi-a satisfăcut nimeni ”capriciile”! Hahahaha! Măcar ne-am distrat, așa cum s-au distrat și ceilalți”, a declarat prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea.

citește și...