Maria Constantin, fotografie rară alături de iubit. Cum arată acesta

16.03.2021, 10:16
Maria Constantin, fotografie rară alături de iubit. Cum arată acesta
Maria Constantin, fotografie rară alături de iubit. Cum arată acesta

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin a postat, în mediul online, o fotografie în care apare alături de actualul său iubit.

maria Constantin are un nou iubit de ceva vreme, înmsă aceasta nu s-a afișat alături de acesta. De data aceasta, interpreta de muzică populară a postat, pe contul ei de socializare, o imagine în care apare alături de partenerul ei de viață, Robert. La rândul lui, și Robert a postat aceeași imagine în mediul online.

”Ce frumoși și ce asemănare între voi”, ”Lângă tineri pari mai tânără”, ”Unde l-ai mai găsit și pe ăsta așa repede?”, ”îi schimbi ca pe șosete”, ”Foarte frumoși”, ”Sunteți super”, ”Minunați, să fiți fericiți”, ”Așa da, unul mai de o seamă cu tine”, ”Sunteți atât de frumoși împreună”, sunt mesajele primite de Maria Constantin de la internauți după ce a publicat fotografia în care apare alături de iubitul ei.

Maria Constantin a fost măritată de două ori și are un copil

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragoste. Despre actualul ei iubit, Robert, a oferit cântăreața de muzică populară detalii la o emisiune de televiziune. ”El nu este persoană publică și cu siguranță dacă a fost un caz asemănător în viața mea, nu va mai exista, pentru că a fost destul de complicată acea perioadă în care eram atât de expusă. De aceea, am început să-mi încercat să-mi țin viața privată deoparte, să nu afle lumea”, a spus artista.

Aceasta a explicat că noul ei partener a mai fost căsătorit. „El este pe real, ca meserie. Suntem apropiați ca vârstă. Nu face sală, dar niciodată nu am fost atrasă de bărbații care au mușchi și sunt foarte bine conturați. Gătește. Îi place să facă de toate. Locuim împreună. Da, a mai fost căsătorit, dar nu vreau să detalii despre lucrul acesta”, a adăugat vedeta.
citește și...